Dagens rett
Nå må du prøve kyllingkarbonade med rösti. Garantert suksess.
Deilige karbonader er ikke bare lette og raske å lage, og med kyllingkjøttdeig er de også litt sunnere.
Redaksjonen
16 Mars 2009 - 01:00
Kylling er manges favoritt, og selv om det er kyllingbrystet som er det mest populære har kyllingkjøttdeig gjort at du kan lage en rekke nye, spennende retter.
Kyllingkarbonade med rösti
Fremgangsmåte
Bland kjøttdeigen med salt, pepper og litt hakket timian.
Form til fire karbonader og stek dem på middels høy varme i 3-4 minutter på hver side til de er gjennomstekt.
Rösti:
Riv potetene, og bland med finhakket løk og salt og pepper. Stek små potetlapper i litt smør over middels varme i noen minutter på hver side i en stekepanne.
Server kyllingkarbonadene med rösti, salat, agurk og tomat. Dryss eventuelt litt ost på toppen.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 303.00 kr Basisutvalget89 POENG
-
Det er slik hamburgerdressingen skal smake
Fremgangsmåte
- Ha rømmen over i en liten bolle og rør rundt.
- Skjær over en sitron, press ut litt saft. Rens og finhakk gressløken.
- Bland sitronsaft og gressløk i rømmen, rør rundt og smak til.
Server hamburgeren med masse sprø salat, skiver av rødløk, tomater, sylteagurk og denne deilige rømmedressingen.
Her finner du mange oppskrifter på hamburgere
Drikke som passer til denne oppskriften
Forsiden akkurat nå