Prøver igjen
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Libanon vokser mest på polet – denne produsenten er i særklasse
Enkeltdrueviner både av det ytterst lokale og det mer internasjonale slaget, men alltid biodynamisk dyrket og naturlig laget, det er den for Libanon unike formelen til Maher Harb.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Grisebillige burgundere
Det må viner til 159,90 som også smaker veldig godt, med rette kunne kalles i dag.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum
Den italienske ansjossausen, colatura di alici, fra Cetara på Amalfikysten har aner fra Romertiden, og lages i stor grad slik fortsatt. Vi har besøkt restauranten Acquapazza som lager sin egen saus.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
By på en festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.
Lammefilet er luksus - den er både liten og ytterst mør. Med denne oppskriften er det masse tilbehør som drøyer ut den eksklusive råvaren.
Les hele sakenLibanon vokser mest på polet – denne produsenten er i særklasse
Enkeltdrueviner både av det ytterst lokale og det mer internasjonale slaget, men alltid biodynamisk dyrket og naturlig laget, det er den for Libanon unike formelen til Maher Harb.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Grisebillige burgundere
Det må viner til 159,90 som også smaker veldig godt, med rette kunne kalles i dag.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Slik velger du vin til fårikål
Stadig flere serverer fårikål som festmat, men hva serverer vi å drikke til den norske klassikeren?
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Park Hotel Vossevangens vinkart fortsatt blant verdens beste
I The World's Best Wine Lists Awards 2024 fikk hotellets vinkjeller hele to priser.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Den finnes vel knapt noen enklere pastarett enn denne
Spesielt siden den er så smaksintens. Det skyldes den italienske ansjossausen, colatura di alici. Får du ikke tak i den, har vi er alternativ.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum
Den italienske ansjossausen, colatura di alici, fra Cetara på Amalfikysten har aner fra Romertiden, og lages i stor grad slik fortsatt. Vi har besøkt restauranten Acquapazza som lager sin egen saus.
Les hele saken