20. april i Oslo - Tidenes beste fra Italia

April 2009 blir historisk når 57 av Italias desidert beste vinprodusenter kommer til Oslo. Gå ikke glipp av Gambero Rosso Top Italian Wines Roadshow.
Redaksjonen
25 Mars 2009 - 13:25

Det er duket for en en eksklusiv smaking i det Gambero Rosso i samarbeid med Apéritif inviterer til "Top Italian Wines Roadshow 2009".
 
Ikke mindre enn 57 av Italias aller beste produsenter vil være tilstede og presenterer tre av sine aller beste viner - i alt 171 viner i verdensklasse.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå ikke glipp av tidenes italienske vinsmaking - meld deg på her
 
Hele Italia samlet under ett tak
Italia regnes som et av verdens aller viktigste vinproduserende land, og en rekke vinhus har fått en nær mytisk status gjennom sine utrolige viner.
 
Denne kvelden vil du kunne treffe en rekke legendariske vinmakere fra Piemonte i nord til Sicilia i sør, og smake noen av deres aller beste viner.
 
Gambero Rosso har håndplukket 57 av Italias mest interessante vinprodusenter til årets utgave av Top Italian Wines Roadshow, og hver av produsentene stiller med enten eieren selv, vinmakeren eller direktør for huset.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="deltakere">Les mer og se hvilke vinprodusenter du får møte her
 
Gå ikke glipp av denne unike smakingen - meld deg på i dag!

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt
 
Tid: 20. april 2009 kl. 16.00 - 19.00
Pris: kroner 295,- pr. person
Sted: Grand Hotel, Speilsalen
Karl Johansgate 31, 0159 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 14.04.09 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Italias ledende
Top Italian Wines Roadshow arrangeres av Gambero Rosso i samarbeid med Apéritif. Gambero Rosso er Italias ledende magasin på gastronomi og vin, og er kanskje best kjent for sin årlige "Italian Wine Guide".
 
Gambero Rosso sammenlignes ofte med Guide Michelin, og regnes som Italis svar på den berømte guiden.
 
Det er andre gang Gambero Rosso arrangerer denne smakingen, og første gang i Norge.
 
I alt 57 av Italias fremste vinprodusenter er representert til denne smakingen, og nedenfor kan du se hvem som kommer (med en lenke til deres hjemmesider). Arrangementet vil ikke være en ledet smaking, men en åpen løsning der deltakerene selv velger hvem man ønsker å snakke med av produsentene.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå ikke glipp av tidenes italienske vinsmaking - meld deg på her
 

Allegrini
Marchesi Antinori
Argiolas
Banfi
Benanti
Guido Berlucchi & C.
Bertani
Biondi Santi SpA
Bisceglia
Cantina Bolzano
Arnaldo Caprai
Cantine Due Palme
Castellare di Castellina
CAVIT
Michele Chiarlo
Eugenio Collavini
Colle Massari
Cusumano
Di Majo Norante
Donnafugata
Feudi di San Gregorio
Firriato
Ambrogio e Giovanni Folonari
Fontanafredda
 
Tenuta Friggiali e Pietranera
Gaja
Gruppo Italiano Vini
Azienda Agricola Gulfi
Il Molino di Grace

Illuminati
Fattoria Le Pupille
Lungarotti
Marchesi de' Frescobaldi
Marchesi di Barolo
Masciarelli
Masi
Mastroberardino
Nals Margreid
Nino Franco Spumanti
Petra - Contadi Castaldi
Pio Cesare
Planeta
Ruffino
Saiagricola
San Felice
Tenuta San Guido
Tenute Sella&Mosca
Tenuta Sette Ponti
Tasca d'Almerita
Torrevento
Umani Ronchi
Valle Reale
Velenosi
Villa Medoro
Volpe Pasini
Zenato
Casa Vinicola Zonin

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik kan du også lage cæsarsalat
Dagens rett

Slik kan du også lage cæsarsalat

Det finnes like mange oppskrifter på denne klassikeren som det finnes kokker. Men noen ting ha de felles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her