Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 05 Juni 2009 - 01:00

    Grillet svinefilet med eksotisk saus

    Et deilig grillmåltid er perfekt å avslutte uken med, og denne lettlagde retten har fått et eksotisk preg.
    05. juni 2009
  • 04 Juni 2009 - 01:00

    Skinkegrateng

    En deilig og rykende varm grateng rett fra ovnen er manges favoritt, og vår anbefaling denne torsdag.
    04. juni 2009
  • 03 Juni 2009 - 09:39

    Smaken av Norge serveringsklar

    I kveld går siste episode er TV2-serien Smaken av Norge. Erling Stenersen Sundal er kjøkkensjef når den nordnorskinspirerte menyen serveres til 750 gjester i Svolvær.
    03. juni 2009
  • 03 Juni 2009 - 09:36

    Smak av kysten også i Oslo

    Nå er også tre Oslo-restauranter med i nettverket av spisesteder som setter sin ære i å ha god sjømat på menyen.
    03. juni 2009
  • 03 Juni 2009 - 01:00

    Kyllingfilet i pita

    I dag frister vi med en saftig og smakfull rett som også er enkel og rask å lage.
    03. juni 2009
  • 02 Juni 2009 - 11:35

    18. juni i Oslo - Sommerens beste musserende med Bølgen

    Bli med på en unik smaking av 13 elegante champagner og musserende viner med en av landets fremste eksperter, Toralf Bølgen.
    02. juni 2009
  • 02 Juni 2009 - 01:00

    Tortellinisalat

    En herlig, velsmakende salat som også er enkel og rask å lage passer godt denne dagen.
    02. juni 2009
  • 01 Juni 2009 - 01:00

    Spekeskinke med vannmelon

    Rød, saftig, søt og forfriskende - sammen med spekeskinke er vannmelon en uslåelig kombinasjon.
    01. juni 2009
  • 30 Mai 2009 - 01:00

    Gravet kveitecarpaccio og grillet kveite

    Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og til pinseaften har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker - kveita.
    30. Mai 2009
  • 29 Mai 2009 - 01:00

    Entrecôte er kanskje det beste du kan slenge på grillen

    Hvis du marinerer kjøttet slik som i denne oppskriften, får du enda mer ut av godsakene. Og tilbehøret er ekstra smaksrikt og vegetarisk. Slik blir ingen glemt.
    29. Mai 2009
  • 28 Mai 2009 - 01:00

    Salat med stekt spekeskinke

    En herlig frisk salat, servert med knasende sprø og velsmakende spekeskinke, er dagens anbefaling.
    28. Mai 2009
  • 27 Mai 2009 - 01:00

    Tacokjøttboller med grønnsaksmos

    Den som synes kjøttboller er kjedelig mat har ikke forsøkt denne oppskriften.
    27. Mai 2009
  • 25 Mai 2009 - 01:00

    Spekepizza

    Pizza med spekemat er utrolig godt enten du bruker norsk spekeskinke eller italienske delikatesser.
    25. Mai 2009
  • 24 Mai 2009 - 01:00

    Marinert lammelår på grillen

    At lammelår smaker lidderlig godt er det vel ingen tvil om. En lekker grillet skorpe gjør bare det allerede smakfulle lammekjøttet enda bedre.
    24. Mai 2009
  • 19 Mai 2009 - 01:00

    Skalldyrswok

    Deilige friske og knasende sprø grønnsaker med nydelige skalldyr og masse smak. Det er ikke rart at wok er populært.
    19. Mai 2009
  • 17 Mai 2009 - 01:00

    Nasjonaldagsmeny

    Den store festdagen fortjener et skikkelig festmåltid. Gratulerer med dagen.
    17. Mai 2009
  • 16 Mai 2009 - 01:00

    Norske tapasretter

    Det er dagen før dagen og vi gir deg en rekke deilige forslag til fingermat til nasjonaldagen.
    16. Mai 2009
  • 15 Mai 2009 - 15:15

    24. juni i Oslo - Kokkekurs på sommerens beste tapas og grillretter

    Bli med på et unikt kokkekurs der vi lager de mest utsøkte retter sammen med Norges aller beste kokker på Kulinarisk Akademi.
    15. Mai 2009
  • 14 Mai 2009 - 14:00

    3. juni i Oslo - Tysk riesling i verdensklasse

    Smak tysk vinmakerkunst på sitt beste i denne smakingen av ti viner fra to av Tysklands beste vinområder og vinhus. Du får også oppleve hvor godt riesling passer til sushi.
    14. Mai 2009
  • 14 Mai 2009 - 11:10

    Norges største 17. mai-meny

    Her finner du alt du trenger til den store dagen - enten du satser på den store festen eller bare en enkel uformell sammenkomst.
    14. Mai 2009
  • 14 Mai 2009 - 01:00

    Klassisk skinkestek

    Denne klassikeren hører hjemme på ethvert festbord, lag en stor skinkestek i dag så har du til 17. mai.
    14. Mai 2009
  • 12 Mai 2009 - 01:00

    Omelettrull med laks

    Det er ingen grunn til ikke å servere festlige retter selv til hverdags, prøv bare dagens oppskrift.
    12. Mai 2009
  • 11 Mai 2009 - 01:00

    Pølsespyd med kremet savoykål

    Enkle retter kan også være fulle av smak, slik som denne mandagens fristende oppskrift.
    11. Mai 2009
  • 10 Mai 2009 - 01:00

    Kyllingfilet med reker og asparges

    Vi frister med en saftig kylling med smakfullt tilbehør og en god vin som følge i dag.
    10. Mai 2009
  • 07 Mai 2009 - 09:05

    19. mai i Oslo - Vårens festmeny med Norges beste kokker

    Bli med på et unikt kokkekurs der vi lager de mest utsøkte retter sammen med Norges aller beste kokker på Kulinarisk Akademi.
    07. Mai 2009