Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 Mai 2012 - 12:40

    Nyhetene på polet mai 2012

    10. Mai 2012
  • 10 Mai 2012 - 06:00

    Champagneperle på plass

    Denne champagnen er nå å finne i mange polhyller.
    10. Mai 2012
  • 09 Mai 2012 - 13:54

    Vinkurs 30. mai - Stor Rhône-smaking og konkurranse

    Smak 11 av Frankrikes beste viner fra blant annet Cornas, Côte-Rôtie og Châteauneuf-du-Pape og vinn eksklusive vinglass fra Riedel.
    09. Mai 2012
  • 09 Mai 2012 - 06:00

    Kupp for den dristige

    Manzanilla er ikke noe for hvermannsen, men om du tør, belønnes du med en fantastisk vinopplevelse.
    09. Mai 2012
  • 08 Mai 2012 - 01:01

    Vinkurs 14. mai i Oslo - Smak Chablis i verdensklasse

    Bli med på et spektakulært vinkurs og smak 13 toppviner, deriblant flere årganger av elegante premier- og grand cru-chabliser.
    08. Mai 2012
  • 04 Mai 2012 - 13:41

    Kokkekurs 28. juni - Sommerens gastronomiske fest på Kulinarisk Akademi

    Bli sommerens mesterkokk med dette spennende kurset der Norges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og triks for en perfekt gourmetsommer.
    04. Mai 2012
  • 03 Mai 2012 - 02:15

    Søtt røverkjøp

    En 22 år gammel sauternes til 625 kroner er rett og slett «må ha». Enten du drikker den nå eller legger den i kjelleren. 
    03. Mai 2012
  • 02 Mai 2012 - 13:56

    21. mai i Oslo - Cognackurs lær å blande din egen cognac

    Bli med på en helt spesiell cognacsmaking der du sammen med kjellermesteren smaker elegante cognacer og lærer å blande din egen cognac.
    02. Mai 2012
  • 02 Mai 2012 - 01:50

    Billig og lekkert

    Det er sjelden jeg tar begge disse ordene med i samme setning, men det gjør jeg altså med Mosbachers viner.
    02. Mai 2012
  • 30 April 2012 - 16:02

    Djevelsk godt øl

    Dette ølet er også farlig godt, for den høye alkoholen er svært så godt pakket inn.
    30. april 2012
  • 27 April 2012 - 13:41

    Arbeidernes kampdrink

    Vi tjuvstarter feiringen av arbeidernes festdag på tirsdag med en skikkelig klassiker denne helgen i det vi børster støvet av gammelkommunisten.
    27. april 2012
  • 26 April 2012 - 02:00

    Den beste pestovinen

    Det kommer mer godt fra Liguria enn pesto og verdens beste olivenolje. Som vin av druer du ikke finner andre steder.
    26. april 2012
  • 25 April 2012 - 13:58

    7. mai i Oslo – Stor smaking av klassisk Barolo

    Gå ikke glipp av en unik smaking av flere årganger av elegante baroloer fra ett av Barolos eldste vinhus.
    25. april 2012
  • 25 April 2012 - 06:00

    Sjeldent godt i boks

    Denne boksen er bedre enn de fleste og dekker dessuten alle vårlige vinbehov.
    25. april 2012
  • 22 April 2012 - 17:22

    2. mai i Oslo - Ost og vin i perfekt harmoni

    Lær hvordan du skal kombinere ost og vin sammen med en av Norges fremste vineksperter, Master of Wine Mai Tjemsland. Vi serverer åtte oster med tilhørende flotte viner under kurset.
    22. april 2012
  • 22 April 2012 - 13:00

    Overrask med indisk på grillen i år – Matkurs 10. juni

    Lær å lage autentiske indiske retter fra grillen av vår ekspert. Dette matkurset må du få med deg.
    22. april 2012
  • 19 April 2012 - 06:00

    Hvit spansk kraftpakke

    Denne hvitvinen er lett å overse på grunn av opprinnelse, men med en gang den er i glasset overbeviser den stort.
    19. april 2012
  • 18 April 2012 - 12:01

    Kult kultøl

    Dette amerikanske ølet blir du glad av - og i. Også om du ikke er så velbevandret i ølverdenen.
    18. april 2012
  • 18 April 2012 - 12:00

    Ale – hva er det?

    Ale kan gjerne kalles «urølet» siden det var med denne typen øleventyret startet.
    18. april 2012
  • 18 April 2012 - 06:00

    Realt kupp utenfor allfarvei

    Det er ikke mange viner i denne prisklassen som har så mye karakter å by på. 
    18. april 2012
  • 17 April 2012 - 13:36

    Minst men hurtigst voksende

    Verdens raskest voksende vinindustri finner vi i India hvor det å drikke vin er en av de heteste trendene. Selv om det er lenge før europeiske nivåer for inntak nås. Pro capita-forbruket er nemlig bare én teskje.
    17. april 2012
  • 16 April 2012 - 16:01

    22. april i Oslo - De beste vinene fra mer enn 30 vinhus

    I april er det duket for en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til i det du får muligheten til å smake flere hundre viner. Bli med du også da vel.
    16. april 2012
  • 13 April 2012 - 12:00

    Rødmende flørt

    Deilig forfriskende, søt og kledelig rødmende. Denne drinken vil du definitivt huske lenge.
    13. april 2012
  • 12 April 2012 - 01:00

    Svært gode kjellerkandidater

    Disse to østerrikske rieslingene bør få en plass i kjelleren din.
    12. april 2012
  • 11 April 2012 - 06:00

    Vårvinen er her

    Få druer kan konkurrere med riesling når det kommer til vårlig friskhet, noe denne boksen er proppfull av. 
    11. april 2012