Apéritifs Matkurs er populære. Ikke uten grunn. Dette matkurset blir ekstra populært for her lærer du fremgangsmåtene for å lage autentiske og velsmakende grillretter på indisk vis.
Indisk mat er mye mer enn curry og tikka masala, den passer også ypperlig på grillen. Typisk er å benytte kjøttdeig, fisk eller kyllinglår - men hemmeligheten for å lage autentiske indisk grillretter ligger i krydderbruken og tilbehøret. Selvfølgelig lærer du også hvordan du går fram for å lage naanbrød på grillen denne kvelden.
Den som skal lære deg kunsten å lage utsøkte indiske grillretter er den indiske mateksperten Niru Kumra. Hun gir deg en innføring i kveldens oppskrifter og ingredienser, og du lærer om de spennende krydderne som hører til det indiske kjøkken. Videre er du selv med og lager flere retter og tilbehør som hører til.
Les mer om Niru Kumra og andre indiske matkurs du kan bli med på
Avslutningsvis får du servert et deilig måltid på ekte indisk vis hvor du lærer å spise uten kniv og gaffel.
Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage lekre indiske grillretter og imponere alle i din omgangskrets.
OBS: Kun 12 plasser.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Kursavgiften dekker følgende:
• Deltakende matkurs (ca. 4 timer)
• Foredrag og veiledning
• Råvarene under kurset• Avslutningsmåltid
• Kurskompendium