Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 Desember 1999 - 20:55

    Nyttårsfesten på gourmetvis

    Selv om gourmetmat ofte innebærer eksklusive og kostbare råvarer, må du ikke nødvendigvis servere dyre viner. Kjøkkensjef Svein-Erik Renaa og restaurantsjef Yngvar Nielsen ved Brasserie Hansken i Oslo har satt sammen en meny for den virkelig store anledni
    11. desember 1999
  • 11 Desember 1999 - 20:05

    Folkelig luksus

    Du kan godt markere årtusenskiftet uten at kaviaren og champagnen flommer. Her har du en femretters meny som både er folkelig og luksuriøs. Med tilhørende drikke i forskjellige prisklasser, både med og uten alkohol.
    11. desember 1999
  • 11 Desember 1999 - 08:00

    Hummer og champagne

    En mer dekadent avslutning på året enn hummer og champagne finnes knapt. Og med 100 år gammel dessertvin og avec på toppen av det hele. Men det viktigste av alt er at det er sinnsykt godt, lettvint og effektivt. Og kostbart. Det hjelper imidlertid å være
    11. desember 1999
  • 10 Desember 1999 - 21:23

    Julemat fra havet

    Velger du råvarer fra havet, ligger alt til rette for en vellykket julemeny. Om du vil lage noe selv til julebordet, så ta utgangspunkt i en ørretfilet eller en laksefilet og prøv en av disse rettene. Selvfølgelig servert med drikkefølge til.
    10. desember 1999
  • 09 Desember 1999 - 19:27

    En duft av urter

    Midt i alle de påtrengende juleduftene og –smakene kan det være deilig å slappe av med en viltgryte eller et godt stykke av reinsdyr eller hjort med en god saus til. Ukens vin som får deg til å drømme om sørfranske landskaper trives svært godt i slikt sel
    09. desember 1999
  • 07 Desember 1999 - 13:21

    Velkommen til Apéritifs lukkede område for HORECA

    Det lukkede området, bare for deg som arbeider i hotell- og restaurantbransjen, er under oppbygging. Her vil du snart finne en rekke av dine leverandører presentert med sine produkter; mat og drikke, både av det sterke og milde slaget, som både er beregne
    07. desember 1999
  • 07 Desember 1999 - 11:17

    Hva er Slow Food Norge?

    Velkommen til Slow Food Norges avdeling her på Aperitifs hjemmesider, en nystiftet avdeling av Slow Food Internationale, en bevegelse for deg som nyter bordets gleder.
    07. desember 1999
  • 06 Desember 1999 - 16:11

    Cigarer

    06. desember 1999
  • 06 Desember 1999 - 15:16

    Vin og vinprodusenter

    06. desember 1999
  • 04 Desember 1999 - 00:36

    Cognac grand cru

    På Château Montifaud lages cognac av det som er blant Cognacs mest etterspurte druer. Michel Vallet tar vare på familiens tradisjoner slik fire generasjoner før ham har gjort.
    04. desember 1999
  • 03 Desember 1999 - 18:22

    Venter på opprykk

    Med Sylvain Fadat hos Domaine d'Auphilac i spissen arbeider vinprodusentene i Languedoc-landsbyen Montpeyroux for å bli en selvstendig appellasjon.
    03. desember 1999
  • 03 Desember 1999 - 12:55

    Montpeyroux

    Med Sylvain Fadat hos Domaine d'Auphilac i spissen arbeider vinprodusentene i Languedoc-landsbyen Montpeyroux for å bli en selvstendig appellasjon.
    03. desember 1999
  • 02 Desember 1999 - 16:24

    Restauranter

    02. desember 1999
  • 02 Desember 1999 - 13:48

    ingle ells - ingle ells

    Slik lød en gang annonseteksten med payoff?et "the holidays aren?t the same without" for et av de store whiskymerkene. Alle gjettet seg selvsagt til at det var J&B det var snakk om. Her er hemmeligheten bak bokstavene.
    02. desember 1999
  • 02 Desember 1999 - 12:14

    Brennevin

    02. desember 1999
  • 02 Desember 1999 - 11:09

    Apéritifs gode lenker

    02. desember 1999
  • 01 Desember 1999 - 22:41

    Julevinen

    Er en vin med Jul 1999 på etiketten selvskreven til julefestens kulinariske gleder? Passer den til pinnekjøtt, juletallerken og reinsdyrsteik eller bare som en kosevin? Er det bare en bløff?
    01. desember 1999
  • 01 Desember 1999 - 22:25

    Julevinen

    Er en vin med Jul 1999 på etiketten selvskreven til julefestens kulinariske gleder? Passer den til pinnekjøtt, juletallerken og reinsdyrsteik eller bare som en kosevin? Er det bare en bløff?
    01. desember 1999
  • 01 Desember 1999 - 14:10

    22222222222222

    asdfasdf
    01. desember 1999
  • 01 Desember 1999 - 11:39

    Bagaburgunder

    Vinbonde og vinmaker Luis Pato utgjør intelligentsiaen i den nordportugisiske vinregionen Bairrada. Utstyrt med gode analytiske evner makter han å skape en rekke viner i verdensklasse av den lite påaktede druen baga.
    01. desember 1999
  • 30 November 1999 - 15:22

    Årsmøtepapirer 2002

    Under finnes alle dokumenter som ble lagt frem på VBFs årsmøte 3. juni 2002
    30. november 1999
  • 27 November 1999 - 08:11

    Tro på Credo

    Trond Viggo Pettersen fra restaurant Credo i Trondheim gikk til topps i konkurransen Vingastro 1999 den 31. oktober. 21-åringens fire retters meny var i følge juryen den beste matchen til de på forhånd oppsatte vinene. Her får du de flotte oppskriftene og
    27. november 1999
  • 27 November 1999 - 07:32

    Steinbit, breiflabb og kveite

    Noen av dem er blitt omtalt som havets ufisker. I virkeligheten er de blant de ypperste delikatesser innen sjømat. Steinbit, breiflabb og kveite er alle velsmakende fisker som kan bli til de til de flotteste festretter. Les mer om dem, få oppskrifter og f
    27. november 1999
  • 25 November 1999 - 20:57

    Ingen over

    Apéritif har testet hele 30 forskjellige akevitter og fant få dødpunkter. Og ikke minst noen akevitter som til fulle demonstrerer at dette er noe nordmenn har grepet på. Gilde Non Plus Ultra har ingen over seg.
    25. november 1999
  • 19 November 1999 - 17:51

    Bak fargerikt brød

    Ost i kombinasjon med høstens fristende grønnsaker gir mulighet for store smaksopplevelser som fennikelbrød, grønt ostebrød og løkboller. Her frister vi også med oppskriften på potetkaker med basilikum og andre vegetare godbiter.
    19. november 1999