DNVF-smakinger i 2005

Den Norske Vinkelnerforening har satt sammen årets smakinger og vi håper de ulike temaene faller i smak. Les videre og meld deg på.
Redaksjonen
11 Mai 2005 - 10:14

Gjennom ditt medlemskap i foreningen kan du benytte deg av gode rabatter på Riedel-glass. Glassene kan enkelt bestilles direkte hos Howard AS, og gjerne samtidig som smakingene pågår.

SMAKING 1
MOSEL - VERDENS BESTE RIESLING??
Smakingen vil bli ledet av Lasse Solum.

Sted: Howard Showroom, Hanstensgt. 12, Oslo
Dato: Søndag 12. juni
Tidspunkt: Kl. 1600 - 1730

SMAKING 2
PINOT NOIR VS PINOT NOIR - PINOT FRA HELE VERDEN

Sted: Howard Showroom, Hanstensgt. 12, Oslo
Dato: Onsdag 22. juni
Tidspunkt: Kl. 1600 - 1730

SMAKING 3
TOSCANA - SUPER TUSCANS...

Sted: Howard Showroom, Hanstensgt. 12, Oslo
Dato: Torsdag 1. september
Tidspunkt: Kl. 1600 - 1730

SMAKING 4
Côte Rôtie - Klassiske årganger

Sted: Howard Showroom, Hanstensgt. 12, Oslo
Dato: Torsdag 3. november
Tidspunkt: Kl. 1600 - 1730

Ring eller send din påmelding til Daniel Johansson på telefon nr. 48 11 32 53. Husk å oppgi ditt medlemsnummer. Styret ønsker å informere om at dette tilbudet gjelder for medlemmer som har betalt årets kontingent. Av hensyn til plassen så er maks antall deltagere 20 personer, så her gjelder først til mølla prinsippet.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag
Dagens rett
Spagetti med enkel tomatsaus og bacon

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag

Hjemmelaget tomatsaus smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus. Dagens oppskrift er i tillegg både rask og enkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her