I 1992 åpnet Dyna dørene til fyrvokterboligen for selskapsarrangementer, nyoppusset og med sus av gamle dager. For å komme til selskapslokalet med byens beste beliggenhet blir du transportert med båt fra Rådhuskaia.
Ruinart har Champagne-områdets flotteste kjellere. De består av i alt 24 kalksteingruver fra gallo-romansk tid, det vil si tilbake til det 2. århundre. Flott er også Dom Ruinart, husets prestisjeserie, i Blanc de Blancs-utgave. Etter noen år vil den by på stor duft- og smaksrikdom. Hemmligheten bak Ruinarts rike blanc de blancs-stil er at det benyttes chardonnay både fra Côtes des Blancs og fra Montagne de Reims som gir chardonnay med tilsvarende ryggrad som pinot noir.
Ruinart står også bak vinsommelier-konkurransen "Trophée Ruinart" som arrangeres hvert annet år, nå sist i 2004 (les mer om denne konkurransen her). En svært krevende konkurranse der kun de tre aller beste sommelierene kvalifiserer seg til finalen.
Det er Pierre Nouailletas, Ruinarts norgesansvarlige representant som kommer og forteller deg historien bak de enkelte cuvéene du får servert til middagen.
Her kan du lese mer om Ruinart
MENY * Flygefiskrogn med yoghurt og marinert løk ** Skalldyr-velouté med krabbe, blåskjell og sjøkreps *** Ovnsbakt hellebarn Servert med Aspargesbønner, glasert borretaneløk, braisert søtpotet og selleri. Syrlig blåskjellskum og skalldyrolje **** Monte Enebro (spansk ost) serveres avkjølt med champagnegranité tilsmakt basilikum og druejuice ***** Posjert pære med sabayonneis, hvit sjokolade nougatin og bringebærmarmelade * |
Arrangementet er nå avholdt.
Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.
Ja, jeg vil ha melding om nye kurs pr. e-post | ||||||
|