Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 07 Juli 2009 - 02:00

    Bruschetta med langtidsmodnet norsk spekeskinke

    En enkel italiensk rett med norske råvarer og som smaker fortreffelig i sommervarmen er perfekt tidlig i uken.
    07. juli 2009
  • 04 Juli 2009 - 02:00

    Amerikansk festmeny

    Det er kanskje grillrettene du forbinder mest med USA, og på deres nasjonaldag har vi satt sammen en amerikansk meny til deg, til og med med video som viser hvordan du gjør tilbereder den.
    04. juli 2009
  • 03 Juli 2009 - 14:05

    Meld deg på Vinkelneren og WSET Diploma 2010

    Det er nå åpnet for påmelding til Vinkelnerkurset 2010 og WSET Diploma i regi av Kulinarisk Akademi.
    03. juli 2009
  • 03 Juli 2009 - 13:31

    Stiansen vant pris for verdens beste festbok

    Under en seremoni i det berømte teateret Comédie Française i Paris ble Annette og Bent Stiansen i går kveld ropt opp på scenen som vinnere i klassen "Verdens beste festbok" i Gourmand World Cookbook Awards.
    03. juli 2009
  • 03 Juli 2009 - 02:00

    Flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    03. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 18:00

    Nyhetene på polet juli 2009

    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 17:59

    Nye musserende viner og sider i juli 2009

    God eplesider er en sjeldenhet her til lands, og en konkurrent til så vel musserende vin og øl.
    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 17:57

    Nye hvitviner fra Sør-Frankrike i juli 2009

    De røde nyhetene fra Languedoc er mer overbevisende enn de hvite. Likevel er det noen viner som absolutt er verd å prøve ut.
    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 17:56

    Andre nye hvitviner i juli 2009

    Tyske rieslinger topper listen over andre hvite nyheter også i juli. Men for de som leter etter andre og litt rimeligere alternativer er det også mange virkelig gode kjøp.
    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 17:55

    Nye rødviner fra Sør-Frankrike i juli 2009

    Languedoc stikker av med oppmerksomheten i lanseringen av i alt 17 nye rødviner fra det sørlige Frankrike.
    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 17:54

    Andre nye rødviner i juli 2009

    Det er ikke lett å hevde seg for viner fra andre vinregioner når så nyhetene preges av så mange gode kjøp fra Sør-Frankrike, men noen kandidater fra Italia er verd å se nærmere på.
    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 17:53

    Nytt brennevin i juli 2009

    En ulagret akevitt og en tilsvarende armagnac sammen med en moderne utgave av den fatlagrete armagnacen er det mest interessante på brennevinssiden i juli.
    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 10:46

    Mest økovin på vestkanten

    Oslo-folk drikker mest økologisk vin og vestkantfolket etterspør slik vin aller mest i følge ferske tall fra Vinmonopolet.
    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 02:00

    Lammespyd

    Enkle, velsmakende retter er deilig på varme late sommerdager. Dette grillspydet lager du i en fei.
    02. juli 2009
  • 01 Juli 2009 - 14:00

    Vin som doggybag

    Franske restauranter lar gjestene få ta med seg skvettene hjem.
    01. juli 2009
  • 01 Juli 2009 - 12:16

    Theatercafeen blir cool

    I sommer lanseres et nytt og ledigere konsept på tradisjonsrike Theatercafeen.
    01. juli 2009
  • 01 Juli 2009 - 11:01

    Sommerlige knallkjøp

    To gode hvite gjensyn. I tillegg til den hvite sicilianeren finnes det en rosa og en rød utgave som også er til å bli glad av og i.
    01. juli 2009
  • 01 Juli 2009 - 02:00

    Middagssalat med kylling

    Frisk, knasende hjertesalat med saftig kylling og herlige kikerter er et fantastisk måltid midt i uken.
    01. juli 2009
  • 30 Juni 2009 - 16:00

    Norge med på Cheese 2009

    Pultost fra Hedmark og Oppland og brun geitost fra Sogn representerer Norge på den internasjonale ostemessen Cheese 2009.
    30. juni 2009
  • 30 Juni 2009 - 15:42

    Rosa luksus på tilbud

    Selv om denne roséen er dyr, er den likevel 75 kroner billigere enn på polet.
    30. juni 2009
  • 30 Juni 2009 - 14:52

    Rock og fesk

    Det er menyen for Buktafestivalen i Tromsø.
    30. juni 2009
  • 30 Juni 2009 - 14:12

    Velfortjent medalje

    Frithjof Nicolaysen hedres for sin innsats på det internasjonale vinområdet.
    30. juni 2009
  • 30 Juni 2009 - 10:30

    24. august i Oslo - Historisk Chianti-smaking

    Opplev Chianti på sitt aller beste sammen med vinmakeren og eieren av et av de mest historiske vinhusene i hjertet av Chianti.
    30. juni 2009
  • 30 Juni 2009 - 02:00

    Blåskjell med sprøstekt skinke

    Blåskjell står ofte på menyen om sommeren, og denne varianten er en skikkelig lekkerbisken.
    30. juni 2009
  • 30 Juni 2009 - 00:41

    7. september i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Bli med og lær hvordan du får større forståelse av vin sammen med en av Norges aller fremste vineksperter.
    30. juni 2009