Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 01 September 2010 - 01:00

    Fredag er burgerdag

    I dag lager vi en skikkelig deilig burger som hele familien vil elske.
    01. september 2010
  • 30 August 2010 - 01:00

    Sursøt svinefilet

    Dette er en rett du garantert kjenner igjen fra besøk på kinarestauranter, men visste du at den var så enkel å lage?
    30. august 2010
  • 29 August 2010 - 01:00

    Indianerkotelett

    Det blir en leken og enkel rett denne søndagen i det vi serverer koteletter på en helt ny måte.
    29. august 2010
  • 28 August 2010 - 01:00

    Denne fiskeretten topper det meste

    Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.
    28. august 2010
  • 27 August 2010 - 14:15

    Et spansk ostemirakel

    Det begynte da Rafael Baez skulle ut i pensjon. I stedet for hvile kastet han seg på et kurs i ysting, og i dag er hans Monte Enebro en av verdens mest prisbelønte oster.
    27. august 2010
  • 27 August 2010 - 01:00

    Varm suppe og kanadiske blåbærpannekaker

    Det er lov til å skeie ut litt av og til, og i dag serverer vi deilige pannekaker med friske bær etter suppen.
    27. august 2010
  • 26 August 2010 - 11:00

    Inviterer til italiensk matmarked

    Byr på delikatesser i tre dager til ende.
    26. august 2010
  • 26 August 2010 - 01:00

    Krabbesalat med ris

    Nå bugner fiskediskene av fersk krabbe, og hvorfor ikke lage denne deilige retten med delikatessen?
    26. august 2010
  • 23 August 2010 - 01:00

    Fruktig egg- og kyllingsalat

    En deilig salat er ikke å forakte når du skal starte en ny uke, og du får dem ikke stort mer fristende enn denne salaten.
    23. august 2010
  • 22 August 2010 - 01:00

    Kyllingklubber med favorittsaus og bringebærdrøm

    Vi trår til med både hovedrett og dessert denne søndagen, og hva passer vel bedre enn å bruke av høstens bær til å lage en fantastisk dessert?
    22. august 2010
  • 20 August 2010 - 10:00

    Kan få sprøyte øko-bær med kopper

    Ett skritt tilbake, mener motstandere.
    20. august 2010
  • 20 August 2010 - 01:00

    Marinerte svinekoteletter med cherrytomater

    Koteletter er langt i fra noe kjedelig mat, ikke minst når du marinerer dem før du legger dem på grillen.
    20. august 2010
  • 19 August 2010 - 12:48

    Skeie velger kylling

    Samarbeider med Den Stolte Hane.
    19. august 2010
  • 19 August 2010 - 01:00

    Kalkunsandwich med nektarin og pesto

    Dette er en skikkelig vinner i matpakken enten det er til skolebarna eller du tar den med på skogsturen.
    19. august 2010
  • 18 August 2010 - 01:00

    Sats på denne pastaretten og du vil ikke angre

    I dag er det en herlig sommerlig pastarett vi serverer til middag, prøv den bare selv.
    18. august 2010
  • 17 August 2010 - 01:00

    Grillet laks a la teppanyaki

    Laks er definitivt ikke kjeldelig når du serverer den med spennende japansk saus slik som her.
    17. august 2010
  • 16 August 2010 - 19:00

    Carls Kjøkken åpner dørene

    Lover nye smaker til overkommelige priser.
    16. august 2010
  • 15 August 2010 - 01:00

    Asiatiske biffspyd (video)

    Mariner det deilige biffkjøttet og legg disse raske og smakfulle biffspydene på grillen denne søndagen. Her finner du også video på hvordan du går frem.
    15. august 2010
  • 13 August 2010 - 19:00

    Calles Vinbar på ny festival

    Calle Fegth sørger for at festivalgjengerne i trønderhovedstaden får skikkelig god vin.
    13. august 2010
  • 13 August 2010 - 01:00

    Parmesanpanert kylling med nypotetsalat

    Denne deilige retten er pefekt å starte helgen med, og hvorfor ikke kose seg med noe godt i glasset også?
    13. august 2010
  • 12 August 2010 - 16:00

    62 millioner til norske spesialiteter

    Regjeringen bruker 62 millioner kroner til utvikling av norske matspesialiteter i 2011.
    12. august 2010
  • 12 August 2010 - 14:24

    Rett i gryta

    - Jeg spiser krabbe nesten hver eneste dag i sesongen. Mitt ønske er at kokkelandslaget snart setter krabbe på programmet. Det fortjener denne flotte råvaren, sier restauratør, Ove Fjørtoft, Sjøbua i Ålesund.
    12. august 2010
  • 12 August 2010 - 01:00

    Chili con hval

    I dag serverer vi havets vilt på en ny og spennende måte - prøv bare selv.
    12. august 2010
  • 11 August 2010 - 01:00

    Baconfylte tomater

    Denne retten er deilig å servere alene, men den passer også perfekt som tilbehør til grillmaten.
    11. august 2010
  • 09 August 2010 - 01:00

    Spansk burger 

    Lag en skikkelig saftig burger med internasjonalt preg i dag. Her finner du video av hvordan du lager den også.
    09. august 2010