Restauranten Carls Kjøkken åpner 20. august i det nye Rica Hotel G20 i Grensen i Oslo.
Restauranten lover en vidtfavnende vinliste, med hovedvekt på organiske eller biodynamiske produsenter.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Restauranten Carls Kjøkken åpner 20. august i det nye Rica Hotel G20 i Grensen i Oslo.
Restauranten lover en vidtfavnende vinliste, med hovedvekt på organiske eller biodynamiske produsenter.
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen er både lett og lage - i god tid i forveien - og perfekt porsjonert.
Les hele sakenDette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet
Les hele sakenDenne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.
Les hele sakenHer får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.
Les hele sakenDen er både lett og lage - i god tid i forveien - og perfekt porsjonert.
Les hele sakenDette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenHar du fortsatt pinnekjøtt som ikke er spist, har du kanskje lyst å prøve en helt annen vri. Prøv denne oppskriften. da vel.
Les hele sakenDenne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.
Les hele saken