Restauranten Carls Kjøkken åpner 20. august i det nye Rica Hotel G20 i Grensen i Oslo.
Restauranten lover en vidtfavnende vinliste, med hovedvekt på organiske eller biodynamiske produsenter.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Restauranten Carls Kjøkken åpner 20. august i det nye Rica Hotel G20 i Grensen i Oslo.
Restauranten lover en vidtfavnende vinliste, med hovedvekt på organiske eller biodynamiske produsenter.
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenOg slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.
Les hele saken2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.
Les hele sakenDet er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.
Les hele sakenTa med familien på et skikkelig pepperkakebakeverksted. De gode oppskriftene finner du her.
Les hele sakenOg slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.
Les hele saken2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.
Les hele sakenBli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.
Les hele sakenEtter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.
Les hele sakenVarm suppe i novemberkulda smaker alltid godt. Rent, godt og smakfullt.
Les hele sakenDet er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.
Les hele saken