Kyllingklubber med favorittsaus
Fremgangsmåte
- Bland alle ingrediensene til sausen.
- Lag noen snitt i kyllingklubbene og pensle kjøttet med grillsausen.
- La klubbene steke i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter eller ute på grillen.
- Her kan det lønne seg å bruke indirekte griling for at kjøttet skal bli mørest mulig.
- Pensle med grillsausen underveis, da blir skinnet sprøtt og godt.
- Server med en god salat ved siden av og gjerne med sausen ved siden av slik at du kan dyppe kyllingklubbene i den.
Tips: Du kan også kjøpe ferdigstekte kyllingklubber og pensle dem med grillsausen mens de varmes opp på grillen.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Her finner du gode salatoppskrifter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 119.20 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 269.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
86 POENG
-
81 POENG
Sabayonne-gratinerte bringebær
Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 250 grader eller bruk gjerne grillelementet.
Ha eggeplommer, sukker og vin/juice i en glassbolle som du setter over en kjele med kokende vann (vannbad).
Pisk eggeblandingen luftig og kremete, og bland inn crème fraîche i sabayonnen.
Fordel bærene i ildfaste skåler og hell over sabayonnekremen. Sett skålene høyt i ovnen til kremen har fått litt farge.
Følg med dem hele tiden slik at overflaten ikke blir brent. Server straks.
Trenger du flere desserttips, har vi masser av det her
Her finner du mange oppskrifter med bringebær også i drinker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 185.90 kr Bestillingsutvalget85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG