Sursøt svinefilet på kinesisk vis
Fremgangsmåte
Skjær kjøttet i 1 cm tykke strimler. Stek dem i en stekepanne.
Skjær paprikaen i biter (2 x 2 cm), ha dem i pannen og la dem steke med det siste minuttet.
Ha i denhjemmelagde sursøte sausen og ananasbitene og la alt koke i 1 minutt. Serveres med nykokt ris.
Tips: I en travel hverdag kan du godt benytte deg av en ferdiglaget sursøt saus.
Mange flere kinesiske retter du må prøve
Her finner du flere internasjonale retter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
81 POENG
-
Sursøt saus
Fremgangsmåte
Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp under omrøring.
Dette er den klassiske sursøte sausen fra Kina. Du kjenner den nok igjen fra klassikeren svinekjøtt med sursøt saus som du finner på alle kinarestauranter.
Her finner du oppskrifter på veldig mange spennende sauser