Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 28 November 2010 - 02:00

    Elgstek med viltsaus

    En skikkelig søndagsstek av skogens konge er perfekt denne første søndagen i advent.
    28. november 2010
  • 27 November 2010 - 02:00

    Festmeny med klippfisk

    Vi trår til med en skikkelig festmeny når tre retter med en av våre beste råvarer - klippfisk - skal på bordet.
    27. november 2010
  • 26 November 2010 - 16:12

    Villsau fra Norskekysten beskyttes

    Er godkjent som Beskyttet geografisk merke.
    26. november 2010
  • 26 November 2010 - 02:00

    En pastarett som dette går alltid hjem

    Kombinasjonen av pasta, chorizo og cherrytomater er kjent, men rosenkål har du kanskje ikke prøvd til pasta. Oppskriften har du her.
    26. november 2010
  • 25 November 2010 - 02:00

    Kalkun-trio

    I dag gir vi deg ikke én, men tre herlige oppskrifter med kalkun til kveldens store festmiddag.
    25. november 2010
  • 24 November 2010 - 02:00

    Søtpotetsuppe med ingefær og kremost

    I dag serverer vi en rykende het, aromatisk og kremet søtpotetsuppe som får varmen til å bre seg i kroppen.
    24. november 2010
  • 23 November 2010 - 02:00

    Fiskefrikassé

    Mange tror at det er vanskelig å lage gode fiskeretter, men denne oppskriften er faktisk enkel og utrolig velsmakende.
    23. november 2010
  • 22 November 2010 - 18:02

    Tradisjonsmat lovbeskyttes

    "Badsturøkt kjøtt på namdalsk vis" er første norske matprodukt som får slik beskyttelse.
    22. november 2010
  • 22 November 2010 - 02:00

    Pitabrød med kylling og tzatziki (video)

    Denne lettlagete middagsretten passer godt på travle hverdager, og her kan du dessuten se video av hvordan du lager retten.
    22. november 2010
  • 21 November 2010 - 02:00

    Oksekasserolle

    Det er herlig å slappe av og la maten passe seg selv. Nettopp slik er denne søndagens utsøkte middagsanbefaling.
    21. november 2010
  • 18 November 2010 - 17:14

    Leverer middag på døra

    Nye aktører satser på middagslevering.
    18. november 2010
  • 17 November 2010 - 10:15

    Nå blir det mathall i Oslo

    Åpner dørene for lokalmat og kunder i 2012.
    17. november 2010
  • 16 November 2010 - 16:52

    Jacob's vil bli matmekka i Oslo

    Vil utvide butikken på Holtet.
    16. november 2010
  • 15 November 2010 - 02:00

    Lag et skikkelig biffsmørbrød med brie

    Hvorfor ikke begynne uken med et herlig biffsmørbrød med fransk snitt til middag?
    15. november 2010
  • 14 November 2010 - 02:00

    Reinsdyrroastbiff med timianstuede poteter

    Hvorfor ikke overraske far med en smakfull roastbiff laget på det deilige reinsdyrkjøttet til farsdagsmiddagen i dag?
    14. november 2010
  • 13 November 2010 - 02:00

    Slik lager du klassisk lutefisk

    Forandring fryder, men lutefisk med bacon, godt med fett, ertestuing og kokte poteter er en fest i seg selv.
    13. november 2010
  • 11 November 2010 - 12:18

    Hellstrøms Bagatelle gjenoppstår

    For kun én kveld gjenskaper Eyvind Hellstrøm sin Grand Menu på Kulinarisk Akademi.
    11. november 2010
  • 11 November 2010 - 02:00

    Rødvinsgryte av elg

    Skogens konge er perfekt til rykende varme og smakfulle gryteretter slik som i denne oppskriften.
    11. november 2010
  • 10 November 2010 - 02:00

    Risotto med reker

    En av de mest kjente italienske rettene er også superenkel å lage og utrolig god på smak.
    10. november 2010
  • 09 November 2010 - 15:05

    Jakter på kokker og servitører

    NHO vil kapre ungdom til utdanningene.
    09. november 2010
  • 09 November 2010 - 10:30

    Slik lykkes du med lutefisken

    Om du fortrekker lutefisken fast eller godt skjelvende, er en smakssak. Her har du masser av tips til hvordan du skal lykkes og om hva du skal drikke til, selvfølgelig i tillegg til oppskrifter med mange gode drikkeforslag.
    09. november 2010
  • 09 November 2010 - 02:00

    Har du lyst på en indonesisk wokgryte?

    Deilige hverdagsretter lages raskt når woken hentes frem, og denne oppskriften er virkelig verdt å prøve.
    09. november 2010
  • 08 November 2010 - 02:00

    Spaghetti alla puttanesca

    Vi elsker det italienske kjøkkenet, og i dag er det en klassisk spaghettirett som står på menyen.
    08. november 2010
  • 07 November 2010 - 02:00

    Oksehalesuppe

    Denne klassiske suppen tar litt tid å lage, men resultatet er vel verdt å vente på.
    07. november 2010
  • 06 November 2010 - 02:00

    Rakefisk og torsk a la bacalao

    Denne helgen serverer vi deg like godt en treretters meny med klassisk rakefisk og en deilig kritthvit torsk.
    06. november 2010