Pai - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 24 August 2021 - 09:10

    Lag en mettende pai med sesongens friske spinat

    Du kan bruke alle typer spinat, men den som kommer fra åkeren akkurat nå er ekstra godt egnet.
    24. august 2021
  • 23 November 2020 - 01:00

    Enten du feirer Thanksgiving eller ei, er dette en oppskrift å være takknemlig for

    Denne uken starter Thanksgiving på torsdag, og feiringen varer (i hvert fall i USA) til og med søndag. Når et meget spesielt år nærmer seg slutten, er det fint å finne tid og rom for takknemlighet, enten man følger amerikansk tradisjon eller ei.
    23. november 2020
  • 30 Mai 2019 - 12:00

    Lag denne vrien på rabarbrapaien

    Her er det egentlig bare størrelsen på paiformen som skiller oppskriften fra enhver annen rabarbrapai, men marengstoppingen gjør den likevel helt annerledes.
    30. Mai 2019
  • 25 April 2019 - 10:00

    Slik lager du det perfekte koldtbordet

    Koldtbord er en god løsning for store og små anledninger. De beste oppskriftene finner du her.
    25. april 2019
  • 22 November 2018 - 12:00

    Søtpoteter kan også brukes i kakefyllet

    Vi har lært å bruke gresskar som paifyll, så nå er det på tide å prøve søtpoteter også.
    22. november 2018
  • 12 Juli 2018 - 12:00

    Her får både sjokolade- og bærpaitilhengerne det de liker best

    I denne paioppskriften er det både mørk og hvite sjokolade samt det du måtte begjære av friske bær.
    12. juli 2018
  • 19 Juni 2017 - 01:04

    Med denne paien får du rask omsetning på restene etter grillfesten

    Enten du har pølser, kjøtt eller bare grønnsaker igjen etter helgen, får du brukt restene i denne smuldrepaien.
    19. juni 2017
  • 08 Mai 2017 - 01:00

    Frist med disse knallgode småpaiene

    En pai som denne fyller rollen som middag, til lunsj, i matpakken eller om du skal ha med noe til et koldtbord. Bruk en stor eller mange små former, alt etter bruk - og lyst. Og du kan godt bruke rester fra søndagsmiddagen.
    08. Mai 2017
  • 27 Oktober 2016 - 12:00

    Gresskarpai er det du skal bake nå

    Har du allerede kjøpt et gresskar, har du det som trengs for denne lettbakte paien.
    27. oktober 2016
  • 17 Oktober 2016 - 01:00

    Pai er perfekt restemat

    Har du rester etter søndagsmiddagen, er en pai tingen. Denne paioppskriften kan varieres i det uendelige.
    17. oktober 2016
  • 07 Oktober 2016 - 01:05

    Tacosmaken blir ekstra vellykket i kveld

    Denne paioppskriften har alt det familiens store og små elsker, nemlig meksikanskinspirerte smaker, kjøtt- og ostesaus.
    07. oktober 2016
  • 15 September 2016 - 01:05

    Denne paien har en hemmelig ingrediens. Klarer du å gjette hvilken?

    Den er kanskje ikke så hemmelig, men definitivt en undervurdert ingrediens. Og denne oppskriften gir ekstra godt resultat.
    15. september 2016
  • 18 August 2016 - 01:00

    En pai som denne vil alle ha mer av

    Denne paien er såkalt lakto-ovo-vegetarisk, men om du vil ha kjøtt eller fisk i eller ved siden av, står du helt fri til gjøre.
    18. august 2016
  • 09 August 2016 - 01:05

    En effektiv måte å introdusere fisk på

    Pakk den røykte koljen inn og du fjerner bestefarstempelet. Oppskriften er lettlaget og retten kan serveres varm, lun eller avkjølt.
    09. august 2016
  • 03 Juni 2016 - 01:05

    Sats på en smaksrik pai til mandagskosen

    Her får du oppskrift på en kjempegod pai med spinat og bacon som kommer til å bli din nye favoritt.
    03. juni 2016
  • 05 November 2015 - 13:00

    Denne vrien på eplekake lages på de beste restauranter

    Crumble er å finne på de fleste dessertmenyer. Sammen med frukt er det en genial kombinasjon. Denne oppskriften gir garantert suksess.
    05. november 2015
  • 22 Juni 2015 - 01:05

    Ta en fristende pai med på turen

    En pai er aller best servert varm, men den smaker like godt kald. Lag derfor en stor porsjon av denne oppskriften så har du nok til piknikkurven i morgen.
    22. juni 2015
  • 10 Oktober 2014 - 09:35

    Feir med gode eggeretter

    Den 10. oktober feires verdens eggdag. Prøv en eller flere av disse 12 flotte oppskriftene som alle er basert på egg.
    10. oktober 2014
  • 05 Desember 2013 - 06:10

    Kirsebærpai som juledessert

    Om du vanligvis ikke kobler kirsebær og jul, kommer du garantert til å gjøre det etter å ha prøvd denne paioppskriften.
    05. desember 2013
  • 17 Juni 2010 - 01:00

    Brokkoli- og pastagrateng

    Denne lettlagde gratengen blir raskt hele familiens favoritt på middagsbordet.
    17. juni 2010
  • 06 Mai 2006 - 01:00

    Lørdagspai

    Hva med en deilig og lettvint helgemiddag? Da kan vi kanskje friste deg med dagens smakfulle paioppskrift der lyst kjøtt i form av kylling eller kalkun spiller hovedrollen. En rikere hvitvin fra Sør-Frankrike frister vel kanskje i like stor grad også.
    06. Mai 2006
  • 24 Mars 2006 - 17:47

    Raske paier

    Slunkent i lommeboka etter både jul og strømregning? Fortvil ikke, knepet er bare å finne noe å bruke restene på. Vi gir deg gode råd, og da kan du kanskje spandere på deg litt godt i glasset også?
    24. mars 2006