De beste alkoholfrie boblene er nesten like gode som de med alkohol. De finner du på noen pol, men også på utvalgte matutsalg og for hjemlevering gjennom ulike tjenester.
Med denne i hus har du hvitvin til både jul og nyttår og på et pol nær deg. Du får også et annet tips til en enda bedre priset lagringsdyktig kandidat.
Dette er historien om et lite lokalt røykeri, med internasjonal anerkjennelse. En hundre år lang historie som beviser at kvalitet trumfer kvantum og at de gode kunderelasjonene er undervurdert.
Ris a la malta er svenskenes svar på danskenes ris alamande - og vår hjemlige riskrem. Forskjellen er at det er kirsebærsaus - og ikke jordbær- eller bringebærsaus som mange bruker her hjemme.
Lyst på en varmende førjulsdrink med kaffe i hovedrollen? I denne oppskriften er det de ikke ukjente likørene Baileys og Cointreau som bidrar med munnfølelse, sødme og friskhet.
Et spennende fiskemåltid uten store investeringer er dagens rett. Her finner du både fisk og muslinger i skjønn forening med egg, erter og asparges, noe som selvsagt gjør måltidet ekstra smakfullt.
Denne måten å servere skinke på, er veldig vanlig i Sverige. Karamelliseringen betyr mye for totalopplevelsen. Må prøves - enten før jul eller til en av juleferiens mange måltider.
Vi lager noe lett og deilig denne tirsdagen. Reker og couscous krever ikke spesielt mye forberedelse, og her får du en rett du kan ha ferdig i løpet av drøyt 15 minutter.
Og det med veldig få ingredienser. Magnus Thorseth vet hvilke akevittknapper han skal trykke på. Og resultatet er sublimt. Drinken kan sågar bli en ny julefavoritt.