I 2023 byr vi på 7 utgaver av magasinet Apéritif fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er det digitale abonnementet inkludert.
Mer vaktmester enn kokk
Bjørn Svensson forteller om bakgrunnen for at hans fjerde stjernerestaurant Schlägergården er historie fra 2024.
Det er på kjøkkenet han hører hjemme
Da kona ble kreftsyk, la Daniel Berlin ned sin tostjerners restaurant. Tre år senere er han tilbake med den nye restauranten Vyn - med magisk utsikt over havet og Bornholm.
Cocktails med pimpet østers
Yunus Yildiz og hans bartenderteam feirer suksessen med oslobaren Svanen med å utvide porteføljen. Denne gangen med Tjeld østers- og cocktailbar på Tjuvholmen.
Champagnes nordlige utkanter viser muskler
Massif St.-Thierry og Berru er to underområder som lenge har levd i skyggen av de store i Champagne, men nå kan du oppleve begge, og med to forskjellige innfallsvinkler.
Sammen på SAAM
SAAM er et forbilde for ikke bare andre restauranter, men også for enhver bedrift når det kommer til å ha en helhetlig filosofi som strekker seg langt utenfor dens fire vegger.
Er Bordeaux 2022 århundret beste?
Vi snakker om en årgang hvor vellykkethet er normen, også for slottene utenfor 1855-klassifikasjonen.
Industri- og kulturhistorie i hver dråpe
Rett utenfor Hamar ligger Norges eldste brenneri Atlungstad brenneri som fortsatt er i drift og som i dag også er et industrielt kulturminne.
Her kan du lese hele utgaven av magasinet
NB Issuu har nye regler for innhold som kan "støte" (i vårt tilfelle alkohol), derfor blir du bedt om å registrere deg, det holder at du gjør dette en gang (når du lagrer innloggingen)
Her kan du lese tidligere utgaver av magasinet
Neste nummer av Apéritif kommer 19. mars 2024