Mest lest - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 13 September 2015 - 12:51

    Overbeviste med sin lettsaltete torsk

    Helle Øder Valebrokk vant NM for amatørkokk under Matstreif.
    13. september 2015
  • 11 September 2015 - 12:00

    Nå vet du hva du skal mikse i kveld

    Hvem hadde vel trodd at akevitt, øl og eplejuice kunne smake så himmelsk. Her har du oppskriften.
    11. september 2015
  • 10 September 2015 - 12:00

    Bak en deilig plommekake

    Norske plommer er fantastiske, men har vledig kort sesong. Bak denne kaken nå. Her er oppskriften.
    10. september 2015
  • 10 September 2015 - 06:57

    Slik lager du perfekte fiskeretter

    Profesjonelle kokker lærer deg alle triksene slik at dine fiskeretter blir perfekte - hver gang.
    10. september 2015
  • 08 September 2015 - 13:45

    Spansk knallkjøp i 223 polutsalg

    Denne rødvinen har det de fleste ser etter, og så koster den bare 134 kroner.
    08. september 2015
  • 07 September 2015 - 01:05

    Denne suppen er garantert ikke fra pose

    Prøv denne oppskriften på en annerledes og smakfull suppe til middag i dag.
    07. september 2015
  • 06 September 2015 - 13:20

    -Derfor avlyser vi NM

    Apéritif velger å avlyse årets NM i østersåpning grunnet usportslig spill av bransjeaktører.
    06. september 2015
  • 04 September 2015 - 09:24

    Sjekk ut basisnyhetene her

    Noen knallgode øl, supre topprieslinger og noen snacksy rødviner. Deriblant en etterlengtet gresk rødvin. Slett ikke verst tilsig i basishyllene, med andre ord.
    04. september 2015
  • 04 September 2015 - 00:09

    Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen

    En av landets fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du kombinerer mat og vin på beste måte. Slik får du mer ut av dine mat- og vinopplevelser.
    04. september 2015
  • 03 September 2015 - 02:05

    Suppe og pannekaker funker fortsatt

    Pannekakeoppskriften er gjort litt sunnere, og suppeoppskriften er litt raskere. Ellers er det mye 60-tall over dagens middag.
    03. september 2015
  • 02 September 2015 - 13:45

    Nærmere Burgund kommer du ikke

    I hvert fall ikke når du er i Italia og druen er en helt annen. Disse to Soave-klassikerne smaker helt fantastisk i siste årgang.
    02. september 2015
  • 02 September 2015 - 11:59

    Smak toscanske viner i toppklasse

    Opplev italiensk vinmakerkunst på sitt beste med chianti classico i flere årganger samt andre utsøkte viner fra Toscana. Totalt får du oppleve hele 11 viner denne kvelden.
    02. september 2015
  • 02 September 2015 - 10:31

    Her lages verdens beste ost

    Inne i en fjord, i ei lita bygd på Nordmøre, ligger Tingvollost. Her produseres noen av verdens beste oster, som har flere enn 40 utmerkelser fra prestisjetunge konkurranser i både inn- og utland.
    02. september 2015
  • 02 September 2015 - 00:57

    Smak 100 toppviner fra Italia

    Bli med på en unik vinopplevelse. Opplev utvalgte viner fra noen av Italias beste vinprodusenter gjennom denne enestående smakingen.
    02. september 2015
  • 02 September 2015 - 00:08

    Enestående smaking av Spanias beste viner

    Gå ikke glipp av denne supersmakingen med mer enn 400 av Spanias beste viner og hvor du får oppleve det beste innen spansk reiseliv.
    02. september 2015
  • 01 September 2015 - 13:45

    Mer klassisk Chianti kan det ikke bli

    Denne vinen er silkemyk og forførende og et virkelig røverkjøp.
    01. september 2015
  • 01 September 2015 - 12:45

    Bli en mester i kakepynting

    Gi dine desserter og kaker et løft. Nå kan du lære å dekorere og pynte dine kaker og desserter slik som de aller beste konditorene gjør det.
    01. september 2015
  • 01 September 2015 - 04:46

    Fabelaktig skalldyrkurs

    Norges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og fremgangsmåter for hvordan du blir en mester med verdens beste skalldyr.
    01. september 2015
  • 01 September 2015 - 02:00

    Bli en mester med kjøtt

    Norges ledende kokker lærer deg alle teknikkene som får kjøttet til å smelte på tunga både hos deg og dine venner.
    01. september 2015
  • 01 September 2015 - 01:05

    Plukkfisk kan faktisk være festmat

    Det finnes et utall ulike oppskrifter på plukkfisk. Dagens utgave er laget med lettsaltet torsk og toppet med sprøstekt bacon.
    01. september 2015
  • 29 August 2015 - 01:00

    Fant Hitlers hemmelige vinkjeller

    Selv om Hitler var streng avholdsmann, han hadde en solid samling av vin, brennevin og andre godsaker. Da hans hemmelige kjeller nylig ble funnet var den tom..
    29. august 2015
  • 26 August 2015 - 13:45

    Gir mer for pengene enn både Burgund og Châteauneuf-du-pape

    Viner fra de kjølige delene av Languedoc hevder seg veldig godt i konkurransen med både Burgund og Rhône.
    26. august 2015
  • 26 August 2015 - 13:36

    Verdens beste kokk til Mosjøen

    Mosjøen Videregående Skole har invitert kremen av Nordens kokker, deriblant Rene Redzepi, til seminar om arktiske råvarer.
    26. august 2015
  • 26 August 2015 - 01:05

    Denne middagen kan alle lage

    En grateng rett fra ovnen er manges favoritt. Prøv bare denne oppskriften.
    26. august 2015
  • 25 August 2015 - 13:45

    Gå for gresk vin i dag

    Det er lett, for disse to hvitvinene er knallgode og allerede på fast plass i polhyllene.
    25. august 2015