Raske, velsmakende retter er perfekt for travle hverdager som det blir stadig flere a nå og utover. Gratenger er perfekte til å bruke opp rester etter tidligere middager på.
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Så enkelt lager du skinkegrateng

Fremgangsmåte
- Varm olje i en panne og surr løken til den så vidt er blank.
- Tilsett skinke og purre og stek det raskt, ca 1-2 minutter. Purren skal bare så vidt forvelles på pannen.
- Ha alt over i en ildfast form. Strø osten over.
- Pisk eggene og tilsett melk, cottage cheese og salt.
- Hell over eggeblandingen og stek den på 200 grader, nederste rille i ca 30 minutter eller til eggestanden har stivnet og fått fin farge.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
93 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 298.10 kr Bestillingsutvalget90 POENG
-
90 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG