Rwanda er blitt en ny liten kaffestormakt. Og det i løpet av ett drøyt tiår. Men Rwanda hadde aldri vært den kaffenasjonen den er i dag, hvis det ikke hadde vært for kvinnene.
Maxime Trijols cognacer fra Grande Champagne er solid håndverk fra ende til annen. Og en god demonstrasjon av dette områdets eksepsjonelle karakter. Men du må ha tålmodighet. Helst 40-50 år. Eller kanskje 80?
Scarpa lager ikke bare en veldig tradisjonell vinstil, vinene er superkonsentrerte og tar barbera over i en annen divisjon. Deres nebbioloer er også verd å få med seg.
London har et av verdens rikeste serveringstilbud, noe som gjør det utfordrende å ha oversikt. Og ikke minst huske de beste stedene mellom hvert besøk. My Real London-guiden har løsningen på akkurat dette.
Assam-te er mye mer enn basis for britenes frokostte eller chai. Området har kvaliteter som konkurrerer med Darjeeling, og som er verd en ekstra innsats for å få tak i.
Jorge Ordoñez har løftet Málaga inn på vinens verdenskart etter et langt fravær. Nå kommer både søte, hete og tørre viner fra dette spennende vinlandskapet.