Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 20 Juni 2006 - 02:00

    Viltpanne

    VM-feberen raser videre og det kan vel bli så som så med måltidene. Vi ser imidlertid ingen som helst grunn til å utelukkende satse på lettvint føde. Dagens forslag er også svært lettilberedt mat som gir deg nye krefter.
    20. juni 2006
  • 19 Juni 2006 - 02:00

    Kebab med couscoussalat

    Lettlaget og delikat for kveldens kamp, men med masse smak.
    19. juni 2006
  • 17 Juni 2006 - 02:00

    Insalata amalfitana - amalfisalat

    Lettlagd italiensk sommermat fra Jamie Oliver, selvsagt med tilhørende herlig drikkeforslag.
    17. juni 2006
  • 16 Juni 2006 - 02:00

    Innbakt svinefilet med soltørkede tomater

    I dag er det grillen som nok en gang står for tur når vi tilbereder herlig svinefilet til kveldens kamp. Hva passer vel bedre i heten enn en iskald øl?
    16. juni 2006
  • 15 Juni 2006 - 02:00

    Kylling med spennende sauser

    En herlig kyllingrett er hva vi frister med i dag og til det kan vi anbefale et utmerket svensk øl, eller et tysk alternativ.
    15. juni 2006
  • 14 Juni 2006 - 02:00

    Aspargessalat med spekeskinke

    Duggfrisk kald øl til en herlig rett av spekeskinke og asparges? Hvem kan vel ha det bedre i den sommervarmen vi for tiden opplever?
    14. juni 2006
  • 12 Juni 2006 - 02:00

    Spaghetti alla puttanesca

    Fotball-VM er i full gang og når Italia møte Ghana i kveld, anbefaler vi et enkelt, men utrolig velsmakende pastamåltid. Vi gir deg selvsagt også flere gode forslag til hva du skal drikke til.
    12. juni 2006
  • 09 Juni 2006 - 02:00

    Trylleburger med rosa og grønn saus

    Klokken 18 i dag begynner moroa når fotball VM sparkes i gang, og her ser det ut til at det blir fest fra første stund. Til dagens herlige og lettlagde rett anbefaler vi selvsagt et herlig tyskt øl.
    09. juni 2006
  • 08 Juni 2006 - 02:00

    Bruschetta med norsk laks

    Hvorfor alltid servere poteter til laks og annen fisk? Her serverer vi en lekker smårett der laksen akkompagneres av spennende smaker som alt i alt spør etter en frisk hvitvin.
    08. juni 2006
  • 06 Juni 2006 - 02:00

    Fisk og grønnsaker i form

    Fisk som bakes i form har en lei tendens til å smake fryktelig godt. Også i denne Dagens rett, der vi tilbereder det hele litt utenom den vanlige tralten. Rødvin til fisk går utmerket, bare den er tanninfattig.
    06. juni 2006
  • 05 Juni 2006 - 02:00

    Bakt sommerkål med fetaost og oliven

    Salater er kjærkommen føde for sommerens middager. Lett mat som også er enkelt å tilberede. Hvite viner er nærmest selvskrevne, selv om det finnes enkelte unntak. I dag er det hvitt fra Frankrike som serveres.
    05. juni 2006
  • 03 Juni 2006 - 02:00

    Har du bare lyst på reker i dag, skal du prøve denne vrien

    Reker er som skapt for sommerlig kos en lun tirsdagkveld i juni.
    03. juni 2006
  • 02 Juni 2006 - 02:00

    Grillburger

    Vi griller villig vekk nå som det er blitt sommerlige temperaturer. Grillburgere er et velsmakende tillegg i jungelen av grillmat. Husk imidlertid på at hvitt kjøtt, som kylling og kalkun, er fattig på fett og derfor et godt egnet hjelpemiddel mot bilring
    02. juni 2006
  • 30 Mai 2006 - 02:00

    Laksespyd med fennikel

    Vi griller videre. I dag er det fisk, nærmere bestemt laks, som skal på grillrista. Til den serverer du en frisk hvitvin fra Bordeaux.
    30. Mai 2006
  • 27 Mai 2006 - 02:00

    Kveite og rekespyd

    Du har sikkert forstått at vi for fullt satser på sommer og oppholdsvær. Grilling er moro, og her kommer en ny spenstig grillrett - denne gangen med sjøens delikate råvarer som tema.
    27. Mai 2006
  • 25 Mai 2006 - 02:00

    Grillspyd med lam og pære

    Vi regner med at grillen nå er klar for dagens oppgave. Vi har nemlig grillspyd på menyen, og som drikke får du en smakfull rødvin fra Rioja.
    25. Mai 2006
  • 24 Mai 2006 - 02:00

    Kyllingruller

    En skikkelig lekker kyllingrett er hva vi frister deg med, og nå som det i tillegg for de fleste av oss er fridag i morgen satser vi på at du på polet plukker opp den anbefalte hvitvinen.
    24. Mai 2006
  • 20 Mai 2006 - 02:00

    Grillet ishavsrøye med paprika

    Ishavsrøye er en lekker råvare vi får fra våre store sjøområder. Ikke minst egner den seg ekstra godt på grillrista dersom vær og forhold tillater dette. Atter en gang serverer vi tysk hvitvin til.
    20. Mai 2006
  • 19 Mai 2006 - 02:00

    Kyllingbryst med appelsin og basilikum

    En deilig og tilnærmet mager kyllingrett blir det dersom du tilbereder denne helgens første middagsforslag. I tillegg passer det særdeles godt med en tysk hvitvin til kyllingen.
    19. Mai 2006
  • 15 Mai 2006 - 02:00

    Kyllingfilet på rotgrønnsaker

    Igjen er det kylling vi trakterer. Denne gang med rotgrønnsaker som tilbehør. Vi forsøker oss på en østerriksk hvitvin med stor friskhet og som også er svært rimelig priset.
    15. Mai 2006
  • 12 Mai 2006 - 02:00

    Svinefilet med ingefær og stekt fennikel

    Dagens oppskrift med svinefilet skal forhåpentligvis gi deg et nytt og spennende smaksinntrykk. Vi benytter nemlig ingefær og fennikel, en kanskje litt uvanlig kombinasjon. Det fine med svinefileten er at den lett tar opp all den gode smaken.
    12. Mai 2006
  • 10 Mai 2006 - 02:00

    Reker med appelsin og basilikum

    En enkel, liten og delikat skalldyrsrett er hva vi kan friste deg med i dag. Skalldyr smaker alltid godt, og et naturlig valg av tilbehør i glasset er hvitvin, gjerne av den svakt sødmefylte sorten. Vårt valg faller på en italiensk Verdicchio. Frisk og sø
    10. Mai 2006
  • 07 Mai 2006 - 02:00

    Norsk Kveite hot pot

    Helgens fiskemåltid er sikret når kveita er i hus. Oppskriften du her får servert var bidrag i konkurransen "Årets kokk 2006" og er signert Geir Skeie.
    07. Mai 2006
  • 06 Mai 2006 - 02:00

    Lørdagspai

    Hva med en deilig og lettvint helgemiddag? Da kan vi kanskje friste deg med dagens smakfulle paioppskrift der lyst kjøtt i form av kylling eller kalkun spiller hovedrollen. En rikere hvitvin fra Sør-Frankrike frister vel kanskje i like stor grad også.
    06. Mai 2006
  • 04 Mai 2006 - 02:00

    Potet- og purreløksuppe

    Raskt og enkelt lar denne retten seg tilberede, og en deilig og ikke minst rimelig tysk hvitvin anbefales deg i dag.
    04. Mai 2006