Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Grillet kalkunfilet
Fremgangsmåte
Bland sammen ingrediensene til marinaden. La kalkunfileten ligge i marinaden et par timer.
Fileten legges på grillen og grilles i ca. 45-60 min. Vend den ofte.
Lag porsjonsfolier med en liten søtpotet (du kan også bruke vanlige poteter) 2 sjalottløk delt i to med skall og ett par appelsinbåter. Bland ingrediensene til dressingen og hell over potetene.
Server med ricottaost iblandet saft av 1 appelsin, 1 båt finhakket hvitløksbåt, hakket koriander salt/pepper/ sukker etter ønske og med salat og appelsinbåter.
Her får du sært så gode kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 109.90 kr Basisutvalg, kategori 184 POENG