Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 03 Desember 2006 - 02:00

    Ribbe med kinesisk touch

    Dagens lekre ribbeoppskrift ble sendt inn av Paul Goring julen 2004. Den herlige retten har en eksotisk og forførende smak som også matcher drikkeforslaget.
    03. desember 2006
  • 01 Desember 2006 - 02:00

    Bayonneskinke med appelsin

    Røkt mat er stikkordet for dagens middagsrett. Vi gir den gamle traveren, bayonneskinka, en ny og fortjent sjanse når vi serverer den sammen med spennende tilbehør samt gir deg to flotte drikkeforslag.
    01. desember 2006
  • 29 November 2006 - 09:40

    Nudelsuppe med svinekjøtt

    Den beste suppen lager du selv. Denne retten tar dessuten akkurat like lang tid å lage som det tar å koke opp en suppepose. Så hvorfor spise ferdiglaget?
    29. november 2006
  • 28 November 2006 - 02:00

    Rakefisk

    I dag varter vi opp med en riktig tradisjonsrik rett - rakfisk med klassisk tilbehør!
    28. november 2006
  • 23 November 2006 - 02:00

    Kalkunfilet på partyseng

    I kveld feirer amerikanere over hele verden en av sine største høytider - Thanksgiving, og vi frister med en herlig kalkunrett!
    23. november 2006
  • 18 November 2006 - 02:00

    Lutefisk

    En av våre store tradisjonsretter står på menyen i dag - herlig skjelvende og velsmakende er den. Lær hvordan du skal lage den perfekte lutefiskmiddagen.
    18. november 2006
  • 09 November 2006 - 02:00

    Ovnsbakt kyllingfilet med mozzarella

    Kylling er umåtelig populært på middagsbordet og dagens rett vil nok falle noen og enhver i smak.
    09. november 2006
  • 05 November 2006 - 02:00

    Lammegryte fra Sogn og Fjordane

    Lammekjøtt er utrolig godt og denne gryten varmer godt på kalde høstkvelder.
    05. november 2006
  • 03 November 2006 - 02:00

    Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

    Svinekjøtt er utrolig velsmakende og dagens anbefaling får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.
    03. november 2006
  • 02 November 2006 - 02:00

    Grillet kylling med smak av honning

    Kylling er manges favoritt på middagsbordet, og her har du en velsmakende måte å tilberede grillet kylling på.
    02. november 2006
  • 28 Oktober 2006 - 02:00

    Reinsdyrfilet med grønnsaksragu

    Vi er nå kommet helt i slutten av oktober, og har du ikke smakt på årets vilt er det jammen på tide. Skikkelige høstmiddager hører med når regn og kalde kvelder melder seg stadig oftere. Da er det også deilig med kraftige viner!
    28. oktober 2006
  • 19 Oktober 2006 - 02:00

    Helstekt kalkunfilet med gremolata

    Nå på høsten blir det ofte mange tunge middager - dagens rett er en deilig kalkunfilet med italiensk vri.
    19. oktober 2006
  • 18 Oktober 2006 - 02:00

    Viltpanne

    Høstens mørke og kalde kvelder gjør at vi finner frem det beste fra årstiden og serverer vilt som dagens rett.
    18. oktober 2006
  • 15 Oktober 2006 - 02:00

    Lammelår fra Rana

    Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i søndagens herlige middag med to fabelaktige viner som drikkefølge.
    15. oktober 2006
  • 13 Oktober 2006 - 02:00

    Eggende meny

    Gratulerer med dagen - i dag feires Verdens eggdag i 55 land over hele verden, og vi har satt opp en deilig treretters meny for deg.
    13. oktober 2006
  • 07 Oktober 2006 - 02:00

    Salatspyd med stekt Norsk Kongekrabbe

    I dag unner vi oss en delikatesse fra nord - kongekrabbe med herlig tilbehør.
    07. oktober 2006
  • 06 Oktober 2006 - 02:00

    Reinsdyrmedaljong

    Reinsdyr står på menyen denne fredagen. Med en smakfull ytrefilet hører selvsagt gode viner til. Våre to valg i rødvinskategorien tipper vi får deg til å nyte måltidet lenge.
    06. oktober 2006
  • 02 Oktober 2006 - 02:00

    Kylling carbonara

    En ny vri på en klassisk italiensk pastarett er dagens anbefaling. TIl den smakfulle retten er det italiensk vin vi kan friste med.
    02. oktober 2006
  • 01 Oktober 2006 - 02:00

    Portvinsgravet lammefilet

    Det er en riktig tradisjonell rett vi serverer denne søndagen og med et herlig øl som akkompagnement.
    01. oktober 2006
  • 29 September 2006 - 02:00

    Appelsinbiff

    En herlig frisk og lett avslutning på en lang arbeidsuke er hva vi kan anbefale i dag med en flott spansk vin i glasset.
    29. september 2006
  • 28 September 2006 - 02:00

    Fårikål fra Oppland

    Det er fårikålens festdag i dag, og det er selvsagt hva vi serverer denne dagen sammen med et skummende glass øl.
    28. september 2006
  • 25 September 2006 - 02:00

    Eggepanne med kylling

    Velsmakende men enkelt er stikkord for dagens middagsforslag, selvsagt følger drikkeforlag til.
    25. september 2006
  • 24 September 2006 - 02:00

    Irish stew

    Søndagens festmåltid er verdensberømt og med vårt herlige lammekjøtt blir den bare enda bedre. Mørkt øl er en selvfølge i glasset.
    24. september 2006
  • 21 September 2006 - 02:00

    Kyllinglår med urter

    Saftig og velsmakende kylling med spennende krydder står på menyen i dag. En rimelig, men utmerket Chianti er hva vi kan anbefale deg å ha i glasset.
    21. september 2006
  • 16 September 2006 - 02:00

    Jordskokksuppe med pepperstekt kveite

    Helgens herlige fiskemåltid er utrolig velsmakende - en klassisk Riesling er det naturlige følget.
    16. september 2006