Dagens rett
Foto: (Vladimir Mironov)
Pestomarinert kalkunfilet med spagetti og fylt sopp
Bruk grillen så ofte du bare orker. Det er likevel en relativt forsvinnende liten del av året du har mulighet til å hygge deg med den flersidige glede grillritualet gir. Og til grillsmaken passer en italiensk sangiovese helt utmerket.
Redaksjonen
30 Juni 2004 - 01:00
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Pestomarinert kalkunfilet med spagetti og fylt sopp
Fremgangsmåte
- Smør pesto på kalkunfiletene og la ligge i 15-20 minutter.
- Lag en blanding av finhakket timian, hvitløk og chili og bland alt dette sammen med olivenolje. Fyll soppen med blandingen.
- Legg soppen i folie på grillen i ca. 15 minutter.
- Legg de ferdig marinerte kalkunfiletene på grillen og stek dem i ca. 3 minutter på hver side.
- Kok pasta og bland inn pesto når spagettien er ferdigkokt.
- Ved servering kan du godt træ de fylte soppene på spyd og legge dem på tvers over tallerkenen.
Her får du sært så gode kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
85 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå