Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 01 Mai 2006 - 02:00

    Kyllingfilet med reker og asparges

    Mai er kommet, og med den er våren endelig et faktum. Kylling og asparges må vel sies å være en god vårkombinasjon? Frisk sauvignon blanc fra New Zealand i glasset!
    01. Mai 2006
  • 29 April 2006 - 02:00

    Vindampet røyefilet

    Helgens fristende fiskemåltid passer som hånd i hanske med den deilige rieslingen fra det franske området Alsace. Kombinasjonen er klassisk.
    29. april 2006
  • 28 April 2006 - 02:00

    Kylling i rødvin - Coq au vin

    En smakfull kyllingrett tipper vi skal være velkommen føde en fredag ettermiddag. Vi topper hele retten med en feiende flott burgunder i glasset.
    28. april 2006
  • 27 April 2006 - 02:00

    Pennette Rigate med gorgonzola & valnøtter

    Pastaretter er ikke å forakte når lettvinte middager skal på bordet. Imidlertid tør vi påstå at dagens variant ikke er blant de vanligste. En rimelig og fruktig chardonnay er strålende drikke til retten.
    27. april 2006
  • 26 April 2006 - 02:00

    Skinkebiff med kinakål og pesto

    Svinekjøtt er lyst kjøtt. Og det er saftig, mørt og magert. Videre er det svært raskt å tilberede og tar lett smak fra krydder. Dessuten passer svært ofte hvite viner til slike retter.
    26. april 2006
  • 25 April 2006 - 02:00

    Asiatiske seikaker med potetmos

    En litt spesiell og spennende fiskerett er hva vi kan by deg i dag. Smakfullt og kanskje undervurdert, noe som også gjelder dagens drikkeforslag.
    25. april 2006
  • 20 April 2006 - 02:00

    Kyllingfilet med smakfull saus

    Kylling er så anvendelig som du bare måtte ønske. Rimelig er det også, og med smaksrik saus og en lekker italiensk rødvin blir måltidet fullendt.
    20. april 2006
  • 19 April 2006 - 02:00

    Uer fylt med kremost

    Uer er vårt valg for denne midtukens fiskerett. Uer er en fet saltvannsfisk, noe smaken på den ferdige retten vitner om. Lekkert og smaksrikt, samtidig som vi kan benytte en rekke råvarer som tilbehør.
    19. april 2006
  • 18 April 2006 - 02:00

    Krydret kyllingsalat

    Etter en solfylt påske er hverdagen tilbake igjen, og med den følger også lettlaget mat. Påsken har kanskje medført mye snacks og kaloririk mat. Da er det helt greit med mager kost, slik som denne salaten.
    18. april 2006
  • 17 April 2006 - 02:00

    Ostefylte skinkeruller

    Finn på noe nytt med den maten du vanligvis spiser, eksempelvis pålegget på brødskiva. Hva med å gjøre som i dagens middagsforslag, der vi benytter skinkeskivene som en form for wrap? Smakfullt og genialt enkelt.
    17. april 2006
  • 15 April 2006 - 02:00

    Lammestek i form

    Ingen påske uten skikkelig lammestek. Og selvsagt er det på selveste påskeaften de aller fleste av oss nyter et godt lammemåltid. Spansk rødvin er et sikkert kort til slike retter.
    15. april 2006
  • 14 April 2006 - 02:00

    Reinsdyrmedaljong

    Reinsdyr står på menyen denne langfredagen. Med en smakfull ytrefilet hører selvsagt gode viner til. Våre to valg i rødvinskategorien tipper vi får deg til å nyte måltidet lenge.
    14. april 2006
  • 13 April 2006 - 02:00

    Chairo stew - Gryterett fra Bolivia

    En skikkelig gryterett er hva vi byr på påskens skjærtorsdag. Gryteretter er både godt og varmende, og gradestokken hopper vel litt opp og ned i løpet av påsken.
    13. april 2006
  • 12 April 2006 - 02:00

    Fylt kyllingfilet med karri- og kokossaus

    Vi serverer en lekker kyllingrett nå som påskens fridager er kommet. I dag blir det ikke hvitvin som vår drikkeanbefaling, men derimot et smakfullt øl!
    12. april 2006
  • 09 April 2006 - 02:00

    Løvskiver med mozarella

    En smaksrik og mettende søndagsrett som også er svært enkel å tilberede, og meget vellykket med den matchende portugisiske vinen.
    09. april 2006
  • 07 April 2006 - 02:00

    Svinekjøtt i wok

    Vi kommer alltid tilbake til det magre svinekjøttet. Smaken formelig eksploderer i wokretter, og med en passende rød- eller hvitvin er lykken gjort en sen fredagskveld.
    07. april 2006
  • 01 April 2006 - 02:00

    Steinbit med blåskjell- og epleragu

    Helg betyr at et lekkert fiskemåltid skal på menyen. Denne helgen er det steinbit vi frister med. Og ikke bare frisk fisk, men også hvitvin av minst like høy kvalitet.
    01. april 2006
  • 26 Mars 2006 - 03:00

    Oksestek

    Oksestek er det vi kaller tradisjonell søndagsmiddag. Kanskje i større grad for noen tiår tilbake, men likevel. En smaksrik italiensk vin følger retten bra.
    26. mars 2006
  • 23 Mars 2006 - 02:00

    Salt Bris

    En smaksrik salat med matchende dressing og dertil frisk hvitvin skal hjelpe godt til å sette smaksløkene under vann denne torsdagen. Denne salaten er også fin utover vårens late dager.
    23. mars 2006
  • 21 Mars 2006 - 02:00

    Zarzuela

    En fiskegryte - stappet med havets delikatesser og matchet med to flotte hvitviner - kan en tirsdagsmiddag bli mer perfekt?
    21. mars 2006
  • 19 Mars 2006 - 02:00

    I dag blir det virkelig luksus på tallerkenen

    Et lekkert fiskemåltid står på helgemenyen. Piggvar er en ytterst smakfull fisk, og den hvite aspargesen topper luksusen.
    19. mars 2006
  • 18 Mars 2006 - 02:00

    Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott

    Andebryst er en ikke ukjent ingrediens på restaurantmenyen. Imidlertid kan den meget vel også inngå i ens egne hjemmemenyer. Vi matcher med en flott, rik, vin fra Italia.
    18. mars 2006
  • 17 Mars 2006 - 02:00

    Irish stew

    I anledning at det er St. Patricks Day i dag serverer vi deg Irish Stew - en klassisk og verdensberømt lammerett fra Irland. Du må gjerne sjonglere litt med ingrediensene.
    17. mars 2006
  • 15 Mars 2006 - 02:00

    Gratinerte lammeskiver

    Det blir lam som dagens middagsforslag. Lett å lage i stand, og dette er såpass kraftig - men smakfull - mat, at vi gir deg forslag til et godt øl også.
    15. mars 2006
  • 13 Mars 2006 - 02:00

    Fylt kyllingfilet med karri- og kokossaus

    Vi starter uken med en lekker kyllingrett. Denne gang blir det ikke hvitvin som vår drikkeanbefaling, men derimot et smakfullt øl!
    13. mars 2006