Du kan venne deg til det allerede. Neste sommer blir det lite chablis å få. Men fortvil ikke, for muscadet er et fantastisk godt alternativ på alle måter.
Linda Roalstad er sjef for Theatercafeens aller helligste, nemlig kakebuffeten, og har som mål å gjøre den enda bedre. Blant annet flaggskipet napoleonskaken. Men noe skal kanskje aldri forandres.
Bergensbryggeriet 7 fjell er blitt et mønsterbruk, både økonomisk, produksjons- og markedsmessig. Og ølene har fått sine fans langt utenfor både by- og landegrensene.
Det skal finnes en karibisk rom som er så sterk at isbiter synker til bunns i glasset. Rivers fra Grenada er ikke denne romen, men den smaker som om den skulle være det. Isen synker ikke, men det vil du hvis du nyter den for raskt.
Det farer en biodynamisk bølge over verdens vinmarker. Chablis er intet unntak, selv om noen produsenter har kommet lengre enn andre. Men fortsatt er skepsisen stor.
Christopher Haatuft er en sjelden fugl i norsk kokkemiljø. Med den typiske punkerens kompromissløshet løser han oppgaver på et av Bergens og landets mest ambisiøse kjøkken, og banner gjerne i kjerka og sparker baller om så trengs.
A.D. Coutelas Cuvée Rebel Blanc de Blancs Extra Brut er aller best av rundt 250 viner - nyheter i bestillingsutvalget og nye årganger - som er testet den siste tiden. Se hele oversikten her.
Det er kanskje først og fremst det myteomspunnete navnet, men også emballasjen som har skaffet Ole Smoky Moonshine den største oppmerksomheten. Men også det faktum at moonshine er så amerikansk det kan bli. Bartendere både hjemme og ute elsker konseptet.