Dagens rett

Hvalstroganoff
Hvalkjøtt er havets vilt, det er lett å lage, raskt, sunt og kjempegodt. Her får du servert en oppskrift der du inviteres til å oppdage dette kjøttets fortreffelige evner.
Redaksjonen
10 Mars 2005 - 01:00
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Hvalstroganoff

Fremgangsmåte
- Skjær kjøttet i strimler på ca. 1x1x3 cm og tørk godt av det.
- Stek kjøttet raskt i fett i varm panne og ha det over i en gryte.
- Surr løken og tilsett hvitvinen.Kok inn litt og tilsett tomatpuré.
- Tilsett så crème fraîche og paprika.
- Smak til sausen med salt, pepper og litt worchestershiresaus.
- Sil sausen over kjøttet. Tilsett sylteagurken.
- Server med ris eller potetmos.
Her finner du mange deilige retter med hval
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
Forsiden akkurat nå