Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 17 April 2007 - 02:00

    Bruschetta

    Bruschetta kan du lage med en rekke gode råvarer. Ofte benyttes det ikke kjøtt, men kun tomater, parmesan, olivenolje og godt salt. I dag er den imidlertid laget med pastrami og mozzarella.
    17. april 2007
  • 16 April 2007 - 02:00

    Kyllinglår med urter

    Saftig og velsmakende kylling med spennende krydder står på menyen i dag. En rimelig - men utmerket - Chianti er hva vi kan anbefale deg å ha i glasset.
    16. april 2007
  • 12 April 2007 - 02:00

    Chilicanneloni

    Lettlagde, deilige pastaretter er herlig å lage etter en lang dag på jobben - denne har en ekstra hot touch
    12. april 2007
  • 11 April 2007 - 02:00

    Torsk med peppersaus

    Peppersaus er kanskje ikke det du vanligvis benytter til torsk. Imidlertid er det en smakfull kombinasjon, og gjør vinvalget ytterligere perfekt.
    11. april 2007
  • 10 April 2007 - 02:00

    Potet- og purreløksuppe

    Raskt og enkelt lar denne retten seg tilberede, og hva er vel mer deilig enn en fristende varm suppe med saftig kylling?
    10. april 2007
  • 07 April 2007 - 02:00

    Lammelår fra Rana

    Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i denne Påskeaftens herlige middag med to fabelaktige viner som drikkefølge.
    07. april 2007
  • 05 April 2007 - 02:00

    Appelsinbiff

    En herlig frisk og lett begynnelse på påskens helligdager er hva vi kan anbefale i dag sammen med en flott spansk vin i glasset.
    05. april 2007
  • 04 April 2007 - 02:00

    Pølselapskaus

    En skikkelig gammel klassiker drar vi frem fra glemselen i dag, og ingenting er vel som hjemmelaget mat?!
    04. april 2007
  • 03 April 2007 - 02:00

    Tagliatelle med røkelaks

    Norske lakseprodukter er blant de aller beste i verden og dagens rett bærer klart preg av dette, men med en italiensk vri.
    03. april 2007
  • 02 April 2007 - 02:00

    Omelett i burgerbrød

    Påske er tid for egg - i dag får du tips om en lettlaget, men velsmakende rett som små som store kan lage.
    02. april 2007
  • 01 April 2007 - 02:00

    Portvinsgravet lammefilet

    Det er en riktig tradisjonell rett vi serverer denne søndagen og med et herlig øl som akkompagnement.
    01. april 2007
  • 28 Mars 2007 - 11:30

    Apéritifs store påskemeny 2007

    Også i år gir Apéritif deg den komplette guiden for påsken, inkludert Dagens rett for hele perioden. Her finner du både mat og åndelig føde for så vel store som små. God påske til dere alle fra oss i Apéritif!
    28. mars 2007
  • 28 Mars 2007 - 02:00

    Kyllingfilet med eple og bacon

    En kulinarisk opplevelse behøver ikke være vanskelig for at den skal være velsmakende - dagens rett er en rett for konger!
    28. mars 2007
  • 26 Mars 2007 - 02:00

    Cæsarsalat med spekemat

    Med spekemat i hus vil du raskt kunne tilberede en deilig og frisk Cæsarsalat, kanskje med italiensk hvitvin til?
    26. mars 2007
  • 25 Mars 2007 - 03:00

    Middelhavsgryte med lam

    I dag kan du la søndagsmiddagen passe seg selv mens du nyter det herlige vårværet.
    25. mars 2007
  • 23 Mars 2007 - 02:00

    Kyllingfilet på rotgrønnsaker

    Saftig, magert og utrolig velsmakende - ikke rart at kylling er en favoritt på kjøkkenet. Prøv denne herlige retten.
    23. mars 2007
  • 21 Mars 2007 - 02:00

    Gryte a la Knut

    Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak, det finnes knapt noe bedre nå midt i uken.
    21. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 02:00

    Uer fylt med kremost

    Hvit, fast i fisken og med en fabelaktig smak. Med denne herlige oppskriften kan du selv finne ut hvorfor uer er svært manges favorittfisk.
    20. mars 2007
  • 19 Mars 2007 - 02:00

    Kjøttboller i tomatsaus

    Det er ingen kunst å lage de mest smakfulle kjøttboller, denne retten kan til og med lages i én kasserolle - prøv bare dagens oppskrift!
    19. mars 2007
  • 18 Mars 2007 - 02:00

    Skreisuppe og frityrstekte torsketunger

    To deilige torskeretter kommer på bordet denne søndagen. Vi starter med en varm suppe og avslutter med selve delikatessen - torsketunger.
    18. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 02:00

    Svinesnitzel med Jarlsberg

    Gjør deg klar for en skikkelig smakfull avslutning på uken i det vi serverer en klassisk østerriksk rett.
    16. mars 2007
  • 15 Mars 2007 - 02:00

    Lam i nudler

    Vi har noen av verdens aller beste råvarer her i Norge, og lam er definitivt en av dem - prøv denne herlige retten.
    15. mars 2007
  • 14 Mars 2007 - 02:00

    Kyllingfilet i pita

    Midt i uken frister vi med en smakfull og enkel rett med saftig kyllingfilet.
    14. mars 2007
  • 12 Mars 2007 - 02:00

    Urteburgere

    Det er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.
    12. mars 2007
  • 11 Mars 2007 - 02:00

    Oksekasserolle

    Det er herlig å slappe av og la maten passe seg selv - nettopp slik er denne søndagens utsøkte middagsanbefaling.
    11. mars 2007