Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 27 Mai 2007 - 01:00

    Helstekt kalkunfilet med gremolata

    Det herlige hvite kjøttet er fantastisk å helsteke - prøv bare selv!
    27. Mai 2007
  • 25 Mai 2007 - 01:00

    Argentinsk grillet entrecôte

    Gratulerer med dagen! Det er Argentinas nasjonaldag og vi feirer med en saftig kjøttrett.
    25. Mai 2007
  • 24 Mai 2007 - 01:00

    Grillspyd med nakkekotelett og ananas

    Tennene løper i vann bare ved tanken på denne saftige og smakfulle retten.
    24. Mai 2007
  • 22 Mai 2007 - 01:00

    Skalldyrswok

    Deilige friske og knasende sprø grønnsaker med nydelige skalldyr og masse smak - ikke rart wok er populært.
    22. Mai 2007
  • 21 Mai 2007 - 01:00

    Spekepizza

    På en spekepizza kan du gjerne benytte parmaskinke i stedet for norsk skinke. Da smaker det ekstra godt, men dessverre ikke like rimelig.
    21. Mai 2007
  • 20 Mai 2007 - 01:00

    Kyllingfilet med eksotisk saus

    Herlig, saftig og utrolig lett å jobbe med - prøv denne herlige nye oppskriften på kyllingfilet!
    20. Mai 2007
  • 19 Mai 2007 - 01:00

    Laks helt nuts

    At noe så elegant og smakfullt kan være så enkelt - slik har du neppe smakt laks før!
    19. Mai 2007
  • 18 Mai 2007 - 01:00

    Foliebakte lammekoteletter

    Fyr opp grillen denne helgen og prøv å lage koteletter på en ny måte.
    18. Mai 2007
  • 16 Mai 2007 - 01:00

    Kjøttboller til tapas

    Det er dagen før dagen og vi gir deg en rekke deilige forslag til fingermat til nasjonaldagen!
    16. Mai 2007
  • 14 Mai 2007 - 01:00

    Kyllingspidd med mangoglaze

    Mer smakfullt får du neppe kylling, og denne er perfekt for den store dagen som snart er over oss.
    14. Mai 2007
  • 13 Mai 2007 - 01:00

    Honning- og sesamglasert kalkunbryst med appelsinsaus

    Saftig og smakfullt hvitt kjøtt er en vinner på middagsbordet, så også denne søndagen!
    13. Mai 2007
  • 10 Mai 2007 - 01:00

    Ovnsbakt kyllingfilet med mozzarella

    Kylling er umåtelig populært på middagsbordet og dagens rett vil nok falle noen og enhver i smak.
    10. Mai 2007
  • 06 Mai 2007 - 01:00

    Fylt okserullade

    Slapp av og nyt dagen - denne oppskriften setter et verdig punktum på en herlig uke.
    06. Mai 2007
  • 03 Mai 2007 - 01:00

    Vårlig laksepakke

    Lekkert, enkelt og med de herligste smaker av sommer både på tallerkenen og i glasset - smakelig måltid!
    03. Mai 2007
  • 28 April 2007 - 01:00

    Paella

    Du er kanskje en av de mange som har et lidenskapelig forhold til en sydende varm og smaksrik Paella etter reiser utenlands? Vi gir deg to flotte vinanbefalinger i kveld.
    28. april 2007
  • 27 April 2007 - 01:00

    Grillet kylling med smak av honning

    Kylling er manges favoritt på middagsbordet, og her har du en velsmakende måte å grille kyllingen på.
    27. april 2007
  • 20 April 2007 - 01:00

    H.C. Andersens smørbrød

    Det er ikke uten grunn danskene er berømte for sine smørbrød - bare prøv dette!
    20. april 2007
  • 16 April 2007 - 01:00

    Kyllinglår med urter

    Saftig og velsmakende kylling med spennende krydder står på menyen i dag. En rimelig - men utmerket - Chianti er hva vi kan anbefale deg å ha i glasset.
    16. april 2007
  • 12 April 2007 - 01:00

    Chilicanneloni

    Lettlagde, deilige pastaretter er herlig å lage etter en lang dag på jobben - denne har en ekstra hot touch
    12. april 2007
  • 07 April 2007 - 01:00

    Lammelår fra Rana

    Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i denne Påskeaftens herlige middag med to fabelaktige viner som drikkefølge.
    07. april 2007
  • 05 April 2007 - 01:00

    Appelsinbiff

    En herlig frisk og lett begynnelse på påskens helligdager er hva vi kan anbefale i dag sammen med en flott spansk vin i glasset.
    05. april 2007
  • 03 April 2007 - 01:00

    Tagliatelle med røkelaks

    Norske lakseprodukter er blant de aller beste i verden og dagens rett bærer klart preg av dette, men med en italiensk vri.
    03. april 2007
  • 02 April 2007 - 01:00

    Omelett i burgerbrød

    Påske er tid for egg - i dag får du tips om en lettlaget, men velsmakende rett som små som store kan lage.
    02. april 2007
  • 28 Mars 2007 - 10:30

    Apéritifs store påskemeny 2007

    Også i år gir Apéritif deg den komplette guiden for påsken, inkludert Dagens rett for hele perioden. Her finner du både mat og åndelig føde for så vel store som små. God påske til dere alle fra oss i Apéritif!
    28. mars 2007
  • 28 Mars 2007 - 01:00

    Kyllingfilet med eple og bacon

    En kulinarisk opplevelse behøver ikke være vanskelig for at den skal være velsmakende - dagens rett er en rett for konger!
    28. mars 2007