Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 Februar 2009 - 02:01

    Kupp til torsken

    For en hundrelapp får du ikke bare en perfekt vin til et vinterlig torskemåltid, men også en vin som trives med mange andre retter.
    11. februar 2009
  • 10 Februar 2009 - 15:30

    5. mars i Oslo - Stjernemiddag med en vinlegende

    Bli med på en eksklusiv femretters middag med vinlegenden Miguel Torres på Michelin-restauranten Le Canard.
    10. februar 2009
  • 10 Februar 2009 - 13:25

    9. mars i Oslo - Bourbonfats innvirkning på Single Malt whisky

    Bli med Norges fremste whiskyekspert, Chris Maile, på denne spennende smakingen av fatets innvirkning på whisky.
    10. februar 2009
  • 09 Februar 2009 - 17:08

    Perfeksjon er målet

    Bak Tesserons cognacer står en av de mest fremgangsrike Pauillac-produsentene og det kjennes på smaken. Bare det beste - og tilsynelatende eldste - er godt nok.
    09. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 13:00

    Det er slik du mikser en helt spesiell champagnecocktail

    Gjør stas på din kjære med en herlig champagnecocktail.
    06. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 02:01

    Solide burgundere til godpris

    Denne produsenten leverer solid pinot noir-kvalitet år etter år. Og nå i form av den beste årgangen på lenge.
    05. februar 2009
  • 04 Februar 2009 - 02:01

    Uimotståelig sjarm

    Ikke bare er dette en vin du ikke kan unngå å bli sjarmert av. Rimelig er den også.
    04. februar 2009
  • 29 Januar 2009 - 02:01

    Knall barolokjøp

    En sju år gammel barolo til 275 kroner er rett og slett råbillig.
    29. januar 2009
  • 28 Januar 2009 - 18:30

    18. mars i Oslo - Fisk og skalldyr-kurs med toppkokker

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    28. januar 2009
  • 28 Januar 2009 - 10:20

    Den ultimate sherryeleganse

    Manzanilla fra Sanlucar de Barrameda er med sin elegante friskhet og fruktighet noe av det ypperste innen sherry. Argüeso og Hidalgo som begge oser av lange tradisjoner er blant de fremste tolkerne.
    28. januar 2009
  • 28 Januar 2009 - 02:01

    Lyserødt knallkjøp

    Ikke sku denne vinen på fargen, for bak den lyserøde fasaden skjuler det seg en vin med betydelig kraft, store evner på matbordet, og det til en utrolig god pris.
    28. januar 2009
  • 23 Januar 2009 - 15:05

    Lite destilleri, stor smak

    Skottlands minste destilleri, Edradour, har fått en real vitamininnsprøyting etter at Andrew Symington overtok. Nye kreative whiskyer fyller ut den tradisjonelt rike Edradour-stilen.
    23. januar 2009
  • 23 Januar 2009 - 13:00

    Sterk vinterfavoritt

    Fyldig, kremete, søt og vidunderlig sterk, lær deg å lage varianter på vinterens store drinkfavoritt.
    23. januar 2009
  • 22 Januar 2009 - 17:33

    Klassisk godbit

    Denne rødvinen er ikke bare et ekstra godt kjøp i taxfree-butikken, den er også en interessant kandidat for vinkjelleren.
    22. januar 2009
  • 22 Januar 2009 - 17:20

    26. februar i Oslo - Kokkekurs med fisk og skalldyr (ekstrakurs)

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    22. januar 2009
  • 22 Januar 2009 - 02:01

    Amerikansk raffinement

    Amerikanere elsker å leke med navn og etiketter på vinene sine. Disse vinene er resultat av ordspill. Og svært vellykkete sådanne også, og dermed en fin anledning å ønske Obama til lykke med.
    22. januar 2009
  • 21 Januar 2009 - 02:01

    Gode outsidere

    Her er tre gode bekjentskaper fra en sjelden kilde som byr på god vinvaluta for pengene.
    21. januar 2009
  • 19 Januar 2009 - 18:39

    Opprør i kulissene

    Jacquesson gjør alt på sin måte og er ikke redde for å tale etablissementet midt i mot.
    19. januar 2009
  • 19 Januar 2009 - 16:59

    23. februar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Bli med og lær hvordan du får større forståelse av vin sammen med en av Norges aller fremste vineksperter.
    19. januar 2009
  • 18 Januar 2009 - 17:55

    16. februar i Oslo - Barbaresco i særklasse

    Piemonte er viden kjent for sine enestående viner. Bli med og lær mer om et av verdens mest klassiske vinområder og smak viner i verdensklasse.
    18. januar 2009
  • 16 Januar 2009 - 16:46

    Kunsten å ikke overdrive

    Mange viner blir mer komplekse og tilgjengelige etter lagring på eikefat, uten å miste særpreg. Ukyndig og ukritisk bruk av dette virkemiddelet kan derimot gi ubalanserte og uinteressante viner.
    16. januar 2009
  • 16 Januar 2009 - 13:00

    Miks deg til et tropisk paradis

    Denne herlig leskende og sterke tiki-drinken med masse tropisk smak og deilig rom, får deg til å drømme om et sommerlig paradis.
    16. januar 2009
  • 15 Januar 2009 - 02:01

    Klassiske godbiter

    Det indre av Portugal har ikke bare korktrær å by på, men også mange vinskatter. Disse to er dessuten ekstra godt priset for tiden.
    15. januar 2009
  • 14 Januar 2009 - 02:01

    Vellykket fornyelse

    Same shit new wrapping gjelder ikke for denne klassiske portugisiske vinen. For selv om det tilsynelatende bare er emballasjen som er modernisert, er innholdet bedre enn forrige årgang.
    14. januar 2009
  • 12 Januar 2009 - 17:10

    26. januar i Oslo - Enestående spansk smaking

    Bli en av de aller første i Norge til å smake eksklusiv Pago-vin og opplev et av Spanias mest spennende vinområder, Navarra, i det vi smaker 12 viner.
    12. januar 2009