Det er bare å slenge sugerørene og teskjeene til side med det samme, for de har ingenting med denne drinken å gjøre.
Det er nemlig meningen at du skal nyte den herlig varme og søte, men sterke kaffedrinken gjennom den lettpiskede, kjølige kremen.
Prøv selv og du vil få en helt ny opplevelse av en
klassisk drink som varmer helt ut i tærne.
Det var opprinnelig kokken, Joe Sheridan, som i 1943 første gang startet med å blande
irsk whiskey, kaffe og krem.
Han ville gi de reisende til og fra Shannon International Airport en varmere velkomst enn hva det lunefulle irske været gjerne gjorde, og i 1947 ble Irish Coffee den offisielle velkomstdrinken.
Her har vi derimot benyttet en god skotsk single malt whisky som gir en helt annen karakter på drinken. Men du kan også lage en French Coffee med cognac, en Jamaican Coffee med rom eller en Norwegian Coffee med akevitt.
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase.
Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post. Se lenger ned for mer info.