11 Desember 2008 - 15:03
Drikke - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
11. desember 2008
-
11 Desember 2008 - 15:02
Øvrig hvit musserende
11. desember 2008 -
11 Desember 2008 - 15:01
Rosé og Lambrusco
11. desember 2008 -
11 Desember 2008 - 12:15
14. januar i Oslo - Verdens beste råvarer med Norges beste kokker
Lær å lage de deiligste retter med kamskjell, dypvannsreker, torsk og oksekjøtt på dette spennende kokkekurset.11. desember 2008 -
11 Desember 2008 - 10:25
12. januar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen
Bli med og lær hvordan du får større forståelse av vin sammen med en av Norges aller fremste vineksperter.11. desember 2008 -
11 Desember 2008 - 01:01
Forsmak på julen
Disse rødvinene sørger for ekstra stemning rundt bordet. Både før, under og etter jul.11. desember 2008 -
11 Desember 2008 - 01:01
Knallkjøp fra Bordeaux i taxfree-hyllene
Disse to vinene fra taxfree-hyllene er to perler som er en reise verd.11. desember 2008 -
10 Desember 2008 - 16:46
19. januar i Oslo - Bli en whiskykjenner med Chris Maile
Få mer ut av dine favorittwhiskyer, lær om whiskyens komplekse smaker og aromaer med Norges fremste whiskyekspert.10. desember 2008 -
10 Desember 2008 - 01:01
Juletorsken er reddet
Valpolicella er blant torskens beste venner. Og disse utgavene er både gode og svært godt priset.10. desember 2008 -
05 Desember 2008 - 12:00
Farlig frekkas
Farlig god, frekk og leskende, dette blir festens store hit, ikke minst siden vi bruker en flott akevitt i drinken.05. desember 2008 -
04 Desember 2008 - 01:01
Råskinn for kjelleren
Disse vinene overlever det meste av vin fra det mer kjente naboområdet i vest, og ikke bare vin i samme prisklasse.04. desember 2008 -
03 Desember 2008 - 01:01
Beste kjøp fra Argentina
Det er ingen grunn til at argentinsk vin skal oppleve sviktende salg i Norge, for få vinland leverer så god kvalitet i forhold til pris. Her er sju knallkjøp.03. desember 2008 -
02 Desember 2008 - 01:01
Marsala kan brukes til mer enn sabayonne
På Sicilias vestkyst produseres en glemt perle av en vin, marsala, som er langt mer enn en enkel og søt vin beregnet på kjøkkenbruk.02. desember 2008 -
28 November 2008 - 12:00
Festens favoritt
Ingen fest uten noe godt i glasset, og hva er vel bedre enn en eggende, fyldig og sterk drink som alle elsker?28. november 2008 -
27 November 2008 - 01:01
Perfekt avslutning
Disse perlene behøver du ikke være slikkmunn for å sette pris på. Dessuten er samtlige på tilbud frem til nyttår.27. november 2008 -
26 November 2008 - 01:01
Høstgodt til lavpris
Et for meg godt gammelt bekjentskap som er i bedre form enn før, og nå med følge av en noe mer påkostet versjon. Begge til svært så gunstige priser.26. november 2008 -
21 November 2008 - 12:00
Rykende het
Varm og fristende med en god krydret smak - vin er utmerket som base for de deiligste drinker.21. november 2008 -
20 November 2008 - 01:01
Hjertevarmere
Disse vinene er til å få tårer i øynene av. Ikke på grunn av prisen, men på grunn av smaken.20. november 2008 -
19 November 2008 - 09:45
Ny vin med burgundtouch
Den beste beaujolais nouveauen i år kommer fra en som har et fast grep lenger nord. Men husk at du må vente til torsdag morgen med å kjøpe den.19. november 2008 -
19 November 2008 - 09:40
10. desember i Oslo - Nordens festbord - kokkekurs
Lær å lage et 20 retters nordisk festbord sammen med noen av Norges og verdens beste kokker.19. november 2008 -
18 November 2008 - 12:30
Test av juleølet 2008
18. november 2008 -
18 November 2008 - 12:29
Alkoholfritt juleøl 2008
18. november 2008 -
18. november 2008
-
18 November 2008 - 12:27
Juleøl med 4,8 - 6,9 % 2008
18. november 2008 -
18. november 2008