Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 15 Desember 2008 - 10:59

    Musserende vin i storformat

    15. desember 2008
  • 15 Desember 2008 - 10:58

    Hvitvin i storformat

    15. desember 2008
  • 15 Desember 2008 - 10:57

    Rødvin i storformat

    15. desember 2008
  • 12 Desember 2008 - 13:00

    Skjelvende julenisse

    Det er ikke bare lutefisken som skjelver i juletida, men også sterke jelly shots i julens farger. Lær hvordan du lager dem her.
    12. desember 2008
  • 12 Desember 2008 - 02:02

    Test av tørr italiensk musserende

    12. desember 2008
  • 11 Desember 2008 - 16:30

    25. februar i Oslo - Kokkekurs med fisk og skalldyr

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    11. desember 2008
  • 11 Desember 2008 - 16:04

    Prosecco 2008

    11. desember 2008
  • 11 Desember 2008 - 16:03

    Franciacorta og Trentino

    11. desember 2008
  • 11 Desember 2008 - 16:02

    Øvrig hvit musserende

    11. desember 2008
  • 11 Desember 2008 - 16:01

    Rosé og Lambrusco

    11. desember 2008
  • 11 Desember 2008 - 13:15

    14. januar i Oslo - Verdens beste råvarer med Norges beste kokker

    Lær å lage de deiligste retter med kamskjell, dypvannsreker, torsk og oksekjøtt på dette spennende kokkekurset.
    11. desember 2008
  • 11 Desember 2008 - 11:25

    12. januar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Bli med og lær hvordan du får større forståelse av vin sammen med en av Norges aller fremste vineksperter.
    11. desember 2008
  • 11 Desember 2008 - 02:01

    Forsmak på julen

    Disse rødvinene sørger for ekstra stemning rundt bordet. Både før, under og etter jul.
    11. desember 2008
  • 11 Desember 2008 - 02:01

    Knallkjøp fra Bordeaux i taxfree-hyllene

    Disse to vinene fra taxfree-hyllene er to perler som er en reise verd.
    11. desember 2008
  • 10 Desember 2008 - 17:46

    19. januar i Oslo - Bli en whiskykjenner med Chris Maile

    Få mer ut av dine favorittwhiskyer, lær om whiskyens komplekse smaker og aromaer med Norges fremste whiskyekspert.
    10. desember 2008
  • 10 Desember 2008 - 02:01

    Juletorsken er reddet

    Valpolicella er blant torskens beste venner. Og disse utgavene er både gode og svært godt priset.
    10. desember 2008
  • 05 Desember 2008 - 13:00

    Farlig frekkas

    Farlig god, frekk og leskende, dette blir festens store hit, ikke minst siden vi bruker en flott akevitt i drinken.
    05. desember 2008
  • 04 Desember 2008 - 02:01

    Råskinn for kjelleren

    Disse vinene overlever det meste av vin fra det mer kjente naboområdet i vest, og ikke bare vin i samme prisklasse.
    04. desember 2008
  • 03 Desember 2008 - 02:01

    Beste kjøp fra Argentina

    Det er ingen grunn til at argentinsk vin skal oppleve sviktende salg i Norge, for få vinland leverer så god kvalitet i forhold til pris. Her er sju knallkjøp.
    03. desember 2008
  • 02 Desember 2008 - 02:01

    Marsala kan brukes til mer enn sabayonne

    På Sicilias vestkyst produseres en glemt perle av en vin, marsala, som er langt mer enn en enkel og søt vin beregnet på kjøkkenbruk.
    02. desember 2008
  • 28 November 2008 - 13:00

    Festens favoritt

    Ingen fest uten noe godt i glasset, og hva er vel bedre enn en eggende, fyldig og sterk drink som alle elsker?
    28. november 2008
  • 27 November 2008 - 02:01

    Perfekt avslutning

    Disse perlene behøver du ikke være slikkmunn for å sette pris på. Dessuten er samtlige på tilbud frem til nyttår.
    27. november 2008
  • 26 November 2008 - 02:01

    Høstgodt til lavpris

    Et for meg godt gammelt bekjentskap som er i bedre form enn før, og nå med følge av en noe mer påkostet versjon. Begge til svært så gunstige priser.
    26. november 2008
  • 21 November 2008 - 13:00

    Rykende het

    Varm og fristende med en god krydret smak - vin er utmerket som base for de deiligste drinker.
    21. november 2008
  • 20 November 2008 - 02:01

    Hjertevarmere

    Disse vinene er til å få tårer i øynene av. Ikke på grunn av prisen, men på grunn av smaken.
    20. november 2008