Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 19 Oktober 2009 - 19:30

    26. november i Oslo - Det beste fra det franske kjøkken

    Lær å lage de lekreste franske retter med Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi.
    19. oktober 2009
  • 19 Oktober 2009 - 15:00

    9. november i Oslo - Fabelaktige Valpolicella

    Bli bedre kjent med Venetos mest fantastiske vinområde og smak ikke mindre enn 11 elegante viner.
    19. oktober 2009
  • 16 Oktober 2009 - 12:00

    Sjekk den rypa

    Det er jaktsesong og hva er vel herligere enn en forførende rype? Bare prøv selv da vel.
    16. oktober 2009
  • 16 Oktober 2009 - 11:55

    Rypejegerens dram

    En skotsk rype sitter på en stein og ser utover landskapet. Høsten er kommet og fjellet er farget i rødt, gult og oransje. Det er her den trives best, den røde rypa, og det var i disse traktene ideen ble født til den whiskyen som må regnes som skottenes n
    16. oktober 2009
  • 16 Oktober 2009 - 09:01

    2. november i Oslo - Eksklusiv champagnemiddag

    Bli med på en utsøkt femretters middag med legendariske champagner fra et av Champagnes mest nyskapende hus til alle rettene.
    16. oktober 2009
  • 15 Oktober 2009 - 13:00

    3. november i Oslo - Eksklusiv champagnemiddag

    Bli med på en utsøkt femretters middag med legendariske champagner fra et av Champagnes mest nyskapende hus til alle rettene.
    15. oktober 2009
  • 15 Oktober 2009 - 01:01

    Rett til topps i Priorato

    Det er sjelden at noen lykkes så til de grader på første forsøk som her.
    15. oktober 2009
  • 14 Oktober 2009 - 01:01

    Høstens aller best vinkjøp

    Denne spanske vinen er både heftig i seg selv og et rått kjøp.
    14. oktober 2009
  • 09 Oktober 2009 - 12:00

    Fransk styrkedrikk

    Det kan nok hende at det var cognac Asterix styrket seg på, for makan til kraftbombe av en drink skal du lete lenge etter.
    09. oktober 2009
  • 09. oktober 2009
  • 09 Oktober 2009 - 07:30

    19. - 21. november i Oslo - Det meste om det beste - tredagers kokkekurs (ekstrakurs)

    I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.
    09. oktober 2009
  • 08 Oktober 2009 - 01:01

    Amaronekupp

    Denne amaronen byr på utrolig mye for tre hundrelapper. Miniutgaven er også et kupp til drøye to hundre kroner.
    08. oktober 2009
  • 07 Oktober 2009 - 01:01

    Klar favoritt til godpris

    Valpolicella er helårsvin nummer én, og denne hansker opp med langt mer enn bare pasta og pizza.
    07. oktober 2009
  • 06 Oktober 2009 - 16:15

    26. oktober i Oslo - Smak 11 utsøkte cognacer

    Bli med på en enestående smaking av cognacer, hvor den eldste er hele 70 år gammel.
    06. oktober 2009
  • 06 Oktober 2009 - 12:52

    Reservert optimisme

    Nå er det 2005-årgangen av amarone som gjelder. Her er en fersk rapport om dens kvaliteter og hvilke utfordringer Valpolicella-regionen står overfor.
    06. oktober 2009
  • 02 Oktober 2009 - 12:00

    Blodtørstig vampyr

    Hvorfor ikke servere en drink i ekte True Blood-stil til ditt utvalgte offer?
    02. oktober 2009
  • 01 Oktober 2009 - 01:01

    Knallgodt til viltet

    Det er vinene til en nykommer, men slett ingen hvem som helst, som anbefales til høstens kraftige viltretter.
    01. oktober 2009
  • 30 September 2009 - 01:01

    Ekte saker til godpris

    Disse to sørfranske vinene smaker slik viner derfra skal smake.
    30. september 2009
  • 29 September 2009 - 19:15

    19. oktober i Oslo - Enestående Chianti-smaking

    Toscana er verdensberømt for sine fantastiske viner. Bli med og lær mer om området og smak viner fra en av Chiantis eldste vingårder og Mona Lisas fødested.
    29. september 2009
  • 25 September 2009 - 16:04

    Sansene i sentrum

    Hos Sense får alle sanseorganene stimuli. Forseggjorte og velbalanserte drinker for nese og munn, datastyrt lys for øyet og optimal lyd for øret.
    25. september 2009
  • 25 September 2009 - 12:00

    Led meg inn i fristelse

    Det er ikke vanskelig å forstå at man kan bli ledet inn i synden av epler, når man kan leske seg på en så forførende drink.
    25. september 2009
  • 25 September 2009 - 11:00

    Drømmer om epler

    Bedan, Diot Roux, Avrolles og Germaine sier deg kanskje ikke noe. Men dette er eplesorter som er viktige bestanddeler i calvadosen fra familiebedriften Boulard. Som har ikke mindre enn 35.000 epletrær.
    25. september 2009
  • 24 September 2009 - 14:00

    Spar 325 kroner literen

    At du sparer mye på å kjøpe denne whiskyen taxfree kommer neppe som en bombe.
    24. september 2009
  • 24 September 2009 - 01:01

    Lekkert til sjømaten

    Disse vinene befinner seg helt i teten av sin appellasjon og er noe av det lekreste du kan servere til god sjømat.
    24. september 2009
  • 23 September 2009 - 01:01

    Rimelig chablisalternativ

    Chablis i boks er en favoritt hos mange, men denne utfordreren konkurrerer ikke bare i pris, men også i kvalitet.
    23. september 2009