Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 28 Oktober 2009 - 15:39

    Helt i mineraltoppen

    Det er umulig å ikke bli fascinert av Etnas dramatiske og karrige landskap og ikke minst de resulterende vinene som er noe av det mest mineralske som finnes. Møt tre produsenter som alle gjør det på sin måte.
    28. oktober 2009
  • 28 Oktober 2009 - 02:01

    Herlig høstlig

    Denne vinen er som skapt for å holde høstlig kulde borte.
    28. oktober 2009
  • 22 Oktober 2009 - 15:15

    11. november i Oslo - Mat og vin i kombinasjon

    Kjendiskokken Ole Martin Alfsen fra Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du skal velge de beste viner til mat.
    22. oktober 2009
  • 22 Oktober 2009 - 13:24

    Elegant italiener

    Denne måneden skal du plukke med deg en italiensk "bordeaux-kopi" fra taxfree-butikken.
    22. oktober 2009
  • 22 Oktober 2009 - 02:01

    Naturlig godt

    Naturviner er ikke bare en "greie", det er vinene til denne kvinnen den beste dokumentasjon på.
    22. oktober 2009
  • 21 Oktober 2009 - 13:00

    23. november i Oslo - Single malts på sherryfat

    Bli med Norges fremste whiskyekspert, Chris Maile, på denne spennende smakingen av fatets innvirkning på whisky.
    21. oktober 2009
  • 21 Oktober 2009 - 02:01

    Den ekte parmavinen

    Vi hyller Emilia-Romagnas ost og skinke, men er blitt instruert gjennom vinlitteratur til å glemme vinene. Det er det absolutt ingen grunn til lenger.
    21. oktober 2009
  • 19 Oktober 2009 - 20:30

    26. november i Oslo - Det beste fra det franske kjøkken

    Lær å lage de lekreste franske retter med Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi.
    19. oktober 2009
  • 19 Oktober 2009 - 16:00

    9. november i Oslo - Fabelaktige Valpolicella

    Bli bedre kjent med Venetos mest fantastiske vinområde og smak ikke mindre enn 11 elegante viner.
    19. oktober 2009
  • 16 Oktober 2009 - 13:00

    Sjekk den rypa

    Det er jaktsesong og hva er vel herligere enn en forførende rype? Bare prøv selv da vel.
    16. oktober 2009
  • 16 Oktober 2009 - 12:55

    Rypejegerens dram

    En skotsk rype sitter på en stein og ser utover landskapet. Høsten er kommet og fjellet er farget i rødt, gult og oransje. Det er her den trives best, den røde rypa, og det var i disse traktene ideen ble født til den whiskyen som må regnes som skottenes n
    16. oktober 2009
  • 16 Oktober 2009 - 10:01

    2. november i Oslo - Eksklusiv champagnemiddag

    Bli med på en utsøkt femretters middag med legendariske champagner fra et av Champagnes mest nyskapende hus til alle rettene.
    16. oktober 2009
  • 15 Oktober 2009 - 14:00

    3. november i Oslo - Eksklusiv champagnemiddag

    Bli med på en utsøkt femretters middag med legendariske champagner fra et av Champagnes mest nyskapende hus til alle rettene.
    15. oktober 2009
  • 15 Oktober 2009 - 02:01

    Rett til topps i Priorato

    Det er sjelden at noen lykkes så til de grader på første forsøk som her.
    15. oktober 2009
  • 14 Oktober 2009 - 02:01

    Høstens aller best vinkjøp

    Denne spanske vinen er både heftig i seg selv og et rått kjøp.
    14. oktober 2009
  • 09 Oktober 2009 - 13:00

    Fransk styrkedrikk

    Det kan nok hende at det var cognac Asterix styrket seg på, for makan til kraftbombe av en drink skal du lete lenge etter.
    09. oktober 2009
  • 09. oktober 2009
  • 09 Oktober 2009 - 08:30

    19. - 21. november i Oslo - Det meste om det beste - tredagers kokkekurs (ekstrakurs)

    I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.
    09. oktober 2009
  • 08 Oktober 2009 - 02:01

    Amaronekupp

    Denne amaronen byr på utrolig mye for tre hundrelapper. Miniutgaven er også et kupp til drøye to hundre kroner.
    08. oktober 2009
  • 07 Oktober 2009 - 02:01

    Klar favoritt til godpris

    Valpolicella er helårsvin nummer én, og denne hansker opp med langt mer enn bare pasta og pizza.
    07. oktober 2009
  • 06 Oktober 2009 - 17:15

    26. oktober i Oslo - Smak 11 utsøkte cognacer

    Bli med på en enestående smaking av cognacer, hvor den eldste er hele 70 år gammel.
    06. oktober 2009
  • 06 Oktober 2009 - 13:52

    Reservert optimisme

    Nå er det 2005-årgangen av amarone som gjelder. Her er en fersk rapport om dens kvaliteter og hvilke utfordringer Valpolicella-regionen står overfor.
    06. oktober 2009
  • 02 Oktober 2009 - 13:00

    Blodtørstig vampyr

    Hvorfor ikke servere en drink i ekte True Blood-stil til ditt utvalgte offer?
    02. oktober 2009
  • 01 Oktober 2009 - 02:01

    Knallgodt til viltet

    Det er vinene til en nykommer, men slett ingen hvem som helst, som anbefales til høstens kraftige viltretter.
    01. oktober 2009
  • 30 September 2009 - 02:01

    Ekte saker til godpris

    Disse to sørfranske vinene smaker slik viner derfra skal smake.
    30. september 2009