Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 03 Desember 2009 - 09:40

    Historiske godsaker

    Det er spesielt to svært vellagrete hetviner av det sjeldne slaget som gjør at du skal legge veien om spesialpolet i desember.
    03. desember 2009
  • 03 Desember 2009 - 01:01

    Sjefen for det søte

    Når sødme pakkes inn på en så fortryllende måte som her, er det helt umulig å si nei. Den er dessuten avhengighetsdannende.
    03. desember 2009
  • 02 Desember 2009 - 01:01

    Førjulskos til godpris

    Denne vinen er rett og slett herlig, med og uten mat, og til en svært så behagelig pris.
    02. desember 2009
  • 30 November 2009 - 17:00

    7. desember i Oslo - Vinterens beste rødviner med Bølgen

    Lær mer om rødvin og smak noen av vinterens beste viner fra berømte vinområder sammen med en av Norges fremste vinkjennere.
    30. november 2009
  • 27 November 2009 - 12:00

    Ren fløyel

    Skikkelig gode drinker gir deg nesten en euforisk opplevelse og denne er definitivt intet unntak.
    27. november 2009
  • 27 November 2009 - 11:15

    Spanskekongens favoritt

    Jan Pettersen har klart det unike: Å ta noen av Spanias mest tradisjonsrike produkter, fornye dem, både innvendig og utvendig, og samtidig sikre seg aksept hos selveste spanskekongen. Bodega Rey Fernando de Castilla er en norsk suksesshistorie i Spania.
    27. november 2009
  • 26 November 2009 - 10:30

    30. november i Oslo - Smak Riojas beste viner

    Bli med på en smakfull kveld der du får lære mer om et av Spanias beste vinområder og får smake flere årganger av noen av Riojas aller beste viner.
    26. november 2009
  • 26 November 2009 - 01:01

    Marcarini er som en messe for baroloelskeren

    Denne baroloen representerer urtypen. Sjelden får du så mye for pengene som her. Og produsenten har flere godsaker på lur.
    26. november 2009
  • 25 November 2009 - 15:25

    18. januar i Oslo- Whisk(e)y around the world

    Bli med når en av landets fremste whiskyeksperter presenterer whiskyer fra hele verden.
    25. november 2009
  • 25 November 2009 - 15:00

    11. januar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Bli med og lær hvordan du får større forståelse av vin sammen med en av Norges aller fremste vineksperter.
    25. november 2009
  • 25 November 2009 - 08:01

    4. - 6. mars i Oslo - Det meste om det beste - tredagers kokkekurs

    I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.
    25. november 2009
  • 25 November 2009 - 01:01

    Rieslingkupp

    Denne rieslingen er uhyre godt priset, og en velkommen gjest på matbordet i disse førjulstider.
    25. november 2009
  • 24 November 2009 - 11:18

    Tidenes beste smaking fra Italia (HORECA)

    Januar 2011 blir historisk når 56 av Italias desidert beste vinprodusenter kommer til Oslo. Gå ikke glipp av Gambero Rosso Top Italian Wines Roadshow.
    24. november 2009
  • 20 November 2009 - 18:33

    15. februar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Bli med og lær hvordan du får større forståelse av vin sammen med en av Norges aller fremste vineksperter.
    20. november 2009
  • 20 November 2009 - 14:33

    Liv laga på slottene i Rheingau

    Det er mange adelige spor i Rheingau, men det blå blodet har ikke alltid resultert i topp kvalitet. Det har dagens slottseiere gjort noe med. Og de lager bedre viner enn på lenge, muligens enn noensinne.
    20. november 2009
  • 20 November 2009 - 12:00

    Verdensberømt cocktail

    I dag slår vi et slag for verdens mest berømte romdrink noensinne, og her får du selvfølgelig den klassiske oppskriften.
    20. november 2009
  • 19 November 2009 - 11:00

    Knallkjøp på flyplassen

    Lykken var stor da jeg fant disse to vinene i hyllene på Gardermoen. Til vanvittig gunstige priser.
    19. november 2009
  • 19 November 2009 - 01:01

    Billigst i verden

    Denne fantastiske hvitvinen er ikke bare billigere enn i Sverige, men også langt billigere enn noen andre steder på kloden.
    19. november 2009
  • 18 November 2009 - 01:01

    Årets første smakebit

    Disse to smakebitene på årets druehøst er høyst eksemplariske.
    18. november 2009
  • 17 November 2009 - 18:00

    22. april i Oslo - Kjøttskole på Kulinarisk Akademi

    Det er klart det blir fest når vi lager de lekreste kjøttretter sammen med Norges beste kokker på dette spennende kokkekurset.
    17. november 2009
  • 13 November 2009 - 17:05

    Åpne vinflasken med en sko

    Det finnes mange måter å åpne en vinflaske på hvis du ikke har en vinåpner. Også med en sko.
    13. november 2009
  • 13 November 2009 - 12:00

    Vill, fyldig og søt

    Temperaturen stiger og du føler deg het og vill med denne ledsageren i høstmørket.
    13. november 2009
  • 13 November 2009 - 10:20

    Test av juleølet 2009

    13. november 2009
  • 13 November 2009 - 09:59

    Alkoholfritt juleøl

    At det finnes gode alkoholfrie alternativer er minst like viktig i julesesongen som ellers. Selv om alkoholfritt øl mangler fylden og smakskraften i et ekte øl, gjør det beste i testen en bra jobb.
    13. november 2009
  • 13 November 2009 - 09:58

    Juleøl med inntil 4,7 % 2009

    Butikkølet er en like uensartet gruppe som sterkølet. Det er veldig stor forskjell mellom toppskårerne og "middelhavsfarerne" som i beste fall fungerer kun som tørsteslukkere.
    13. november 2009