28 August 2009 - 13:49
Drikke - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
28. august 2009
-
28 August 2009 - 11:46
Bourbonrenessanse
Økende proteksjonisme som følge av dårlige tider i kombinasjon med voksende interesse for lokale råvarer, har gjort bourbon hottere i USA enn den var i den ville vesten.28. august 2009 -
28 August 2009 - 09:48
Test av riesling fra Rheingau - Kabinett trocken
28. august 2009 -
28 August 2009 - 09:47
Test av riesling fra Rheingau - Uten prädikatangivelse
28. august 2009 -
28 August 2009 - 09:46
Test av riesling fra Rheingau - Spätlese og auslese trocken
28. august 2009 -
28 August 2009 - 09:45
Test av riesling fra Rheingau - Erstes Gewächs
28. august 2009 -
27 August 2009 - 13:30
16. september i Oslo - Høstens festmeny med Norges beste kokker
Lær å lage de lekreste retter av sesongens beste råvarer på dette spennende kokkekurset.27. august 2009 -
27 August 2009 - 01:01
Eminent, men langt fra grå
Silvaner er en relativt sjelden drue i pollista. Men nå har du muligheten til å bli kjent med det aller beste, og det til svært gunstige priser.27. august 2009 -
26 August 2009 - 01:01
Godt beaujolaistilbud
Beaujolais fortjener oppmerksomhet også utenom den tredje torsdag i november.26. august 2009 -
25 August 2009 - 12:45
8. oktober i Oslo - Vilt kokkekurs med Norges beste kokker
Bli med på en vill kveld og lær å lage de lekreste retter av vilt sammen med noen av Norges beste kokker.25. august 2009 -
21 August 2009 - 12:00
Sensommerflørt
Herlige svalende drinker på sensommeren blir enda bedre når du lager dem med friske bær.21. august 2009 -
21 August 2009 - 11:50
Svensk talent spriter opp Notting Hill
Rebecca Almquist fra Stockholm er sjefsbartender på en av Londons mest anerkjente cocktailbarer, hvor flere av drinkene har sitt opphav fra riktig gamle dager.21. august 2009 -
20 August 2009 - 01:01
Spennende nytt chablisbekjentskap
Dette er en sjelden god "standardchablis". Så er den også laget av en som kan sitt fag.20. august 2009 -
19 August 2009 - 12:56
Når alkohol må unngås
Californiske Ariél er mer enn bare alkoholfri vin. Vinene kan i mange tilfeller konkurrere med ekte vare, og er dermed et reelt alternativ for de som må avstå fra alkohol.19. august 2009 -
19 August 2009 - 01:01
Velsmakende og billig selvhjelp
Denne ukens slår vi et slag for en glemt nasjons viner. Vellagete og med karakter til en billig pris. Takknemlig hjelp til selvhjelp.19. august 2009 -
18 August 2009 - 16:30
Energiske gutter i Douro
Douro Boys lyder som et popband, men er en gjeng med glødende entusiaster på Douros vegne som langt fra er enige om alt. Heldigvis, for samarbeid gjør sterk og sørger dermed for at hvert av de fem medlemmene henter ut det maksimale av sine respektive pote18. august 2009 -
17 August 2009 - 12:30
24. september i Oslo - Vilt kokkekurs med Norges beste kokker
Lær å lage de lekreste retter av vilt sammen med noen av Norges beste kokker i dette spennende kokkekurset.17. august 2009 -
14 August 2009 - 12:00
Kjærkommen razzia
Hurra, det er tid for razzia. Arrester dine venner med en fengslende drink denne helgen.14. august 2009 -
14 August 2009 - 09:45
14. september i Oslo - Smak Chablis i verdensklasse - i dag
Vi har fortsatt noen ledige plasser til kveldens store smaking. Bli med og smak 11 toppviner, deriblant flere årganger av Premier og Grand Cru-chabliser samtidig som du lærer mer om vinområdet.14. august 2009 -
13 August 2009 - 01:01
Sjeldent sommerlig fra Piemonte
Når det ikke er sesong for barolo, koser vi oss med regionens mer sommerlige alternativer.13. august 2009 -
12 August 2009 - 01:01
Bra vin, bra priser = bra sommer
Disse to toscanerne kommer til å gjøre sommeren ekstra langvarig, og byr på mye vin for pengene.12. august 2009 -
10 August 2009 - 11:15
15. - 17. oktober i Oslo - Det meste om det beste - tredagers kokkekurs
I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.10. august 2009 -
07 August 2009 - 12:00
Klassisk fransk kir
La deg friste av denne forfriskende franske aperitiffen som er som skapt for varme sensommerkvelder.07. august 2009 -
07 August 2009 - 11:30
Frukt på flaske
I mer enn 100 år har franske Joseph Cartron fanget smak og duft og puttet blandingen på flasker. Vi søkte kilden for å finnet ut hvorfor bartendere står i kø for å sikre seg resultatet.07. august 2009 -
06 August 2009 - 16:15
2. september i Oslo - Loires skjulte skatter
Opplev Loires vinmakerkunst og smak elegante viner fra flere små vinhus i Sancerre og omegn.06. august 2009