Nyhet - Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 31 Januar 2009 - 02:00

    Torsk med tapenade og sprø skinke

    Lag en herlig rett av den deilige torsken denne helgen, og lær hvordan du selv kan lage tapenade hjemme.
    31. januar 2009
  • 30 Januar 2009 - 02:00

    Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

    Svinekjøtt er utrolig velsmakende og dagens anbefaling får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.
    30. januar 2009
  • 29 Januar 2009 - 02:00

    Grillet kylling med wokgrønnsaker

    En herlig, enkel kyllingrett med masse asiatiske smaker er dagens fristelse.
    29. januar 2009
  • 28 Januar 2009 - 02:00

    Fransk biffsmørbrød med brie

    I dag kjemper Geir Skeie for Norges fjerde gullmedalje i kokke-VM. Lag deg et skikkelig godt og raskt måltid og følg den spennende finalen.
    28. januar 2009
  • 27 Januar 2009 - 02:00

    Meny til Bocuse d'Or-festen

    I dag går startskuddet for verdensmesterskapet for kokker, Bocuse d'Or. Da passer det også å lage en festmiddag, med de samme råvarene som i Lyon.
    27. januar 2009
  • 25 Januar 2009 - 02:00

    Appelsinfylt kylling

    Kylling blir enda bedre når friskhet kommer med i tilberedningen, og denne appelsinfylte kyllingen er således intet unntak.
    25. januar 2009
  • 24 Januar 2009 - 02:00

    Dampet skrei med fennikelpuré og rødvinsaus

    Kritthvit skrei med smaksrikt følge gjør denne helgens første middag til en riktig fest.
    24. januar 2009
  • 23 Januar 2009 - 17:00

    Biff av ytrefilet

    En deilig, saftig biff er en ypperlig avslutning på uken. Herlig tilbehør og noe godt i glasset gjør opplevelsen enda større.
    23. januar 2009
  • 22 Januar 2009 - 02:00

    Pitabrød med kylling og tzatziki

    Denne lettlagete middagsretten passer godt på travle hverdager. Den er dessuten flott å ha som matpakke.
    22. januar 2009
  • 21 Januar 2009 - 02:00

    Het feta

    Vi lover deg en skikkelig hot opplevelse midt i uken i det vi serverer fylte chilier.
    21. januar 2009
  • 20 Januar 2009 - 02:00

    Karrikremet blåskjellpanne

    Blåskjell er en fabelaktig delikatesse og som er lett å finne i butikken. I dag serverer vi deg en herlig oppskrift som du bare må prøve.
    20. januar 2009
  • 17 Januar 2009 - 02:00

    Ovnsbakt kveite med risotto

    Denne smakfulle oppskriften på kritthvit kveite gjør lørdagsmiddagen helt spesiell.
    17. januar 2009
  • 16 Januar 2009 - 02:00

    Kjøttsuppe

    God mat trenger ikke å være vanskelig å lage. Denne kjøttsuppen varmer godt også.
    16. januar 2009
  • 15 Januar 2009 - 02:00

    Kyllingpizza

    La tankene fly til varmere strøk i det du lager deg en herlig og smakfull pizza i dag.
    15. januar 2009
  • 13 Januar 2009 - 02:00

    Fiskefrikassé

    Mange tror at det er vanskelig å lage gode fiskeretter, men denne oppskriften er faktisk enkel og utrolig velsmakende.
    13. januar 2009
  • 10 Januar 2009 - 02:00

    Torskegryte med sitron og pinjekjerner

    Med gode råvarer blir selv de enkleste retter et festmåltid, slik som denne oppskriften.
    10. januar 2009
  • 09 Januar 2009 - 02:00

    Roastbiff- og sitrussalat

    Frisk, sprø salat serveres med en blanding av salt, søtt og syrlig - kan det bli bedre?
    09. januar 2009
  • 08 Januar 2009 - 02:00

    Grønnsakscouscous med raita

    I dag gir vi deg en oppskrift med en internasjonal vri og masse smak.
    08. januar 2009
  • 03 Januar 2009 - 02:00

    Røkelaks med eple- og fennikelsalat

    En herlig lakserett med forfriskende smak setter en spiss på den første lørdagen i året.
    03. januar 2009
  • 02 Januar 2009 - 02:00

    Reinsdyrmedaljong

    Dette er tiden for virkelig å kose seg, så vi er ikke snauere enn at vi serverer et deilig viltmåltid denne fredagen.
    02. januar 2009
  • 31 Desember 2008 - 02:00

    Nyttårsaftens festmeny

    Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant - som alltid får du gode drikkeforslag til.
    31. desember 2008
  • 30 Desember 2008 - 02:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2008
  • 29 Desember 2008 - 02:00

    Gravet kveitecarpaccio og grillet kveite

    Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker - kveita.
    29. desember 2008
  • 28 Desember 2008 - 02:00

    Bakt fenalår

    Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften.
    28. desember 2008
  • 27 Desember 2008 - 02:00

    Lutefisk

    Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid. Du får det attpåtil på video!
    27. desember 2008