Reinsdyrfilet med glaserte grønnsaker og mandelpotetpuré krysser av for alt som er godt og rent fra norsk natur. Bedre blir det knapt.
Dagens rett

Foto: (Inkognito AS)
Med dette på helgemenyen er det garantert suksess
Vi varter opp med et skikkelig festmåltid denne helgen som blir ekstra smakfull.
14 Desember 2024 - 00:00
Reinsdyrfilet med glaserte grønnsaker og mandelpotetpuré med timian

Fremgangsmåte
- Del ytrefileten i 8 små medaljonger, krydre med salt og pepper. Stekes ca. 3 minutter på hver side. Vend medaljongene i hakket timian og la de hvile ca. 5 minutter.
- Grønnsakene renses og deles grovt opp og brunes gyldne. Tilsett eddik og sukker og la det hele surre i ca. 5 minutter. Vend inn hakket bladpersille.
- Serveres med rødvinsaus og mandelpotetpuré med seterrømme og hakket timian.
- Mandelpotetpuré med timian:
- Skrell og kok potetene. Sil av vannet, og damp dem tørre.
- Mos potetene, tilsett melk, rømme og smør og rør godt. Bland inn hakket timian og smak til med salt og pepper.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
94 POENG
-
92 POENG
-
92 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 229.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
Forsiden akkurat nå