Hjemmelaget
Sild er også en fin gave
Aase E. Jacobsen
16 Desember 2017 - 01:00
Slik lager du tranebærsild
Fremgangsmåte
- Vask appelsinen godt og skjær strimler av appelsinskallet.
- Her skal kun det gule skallet med da det hvite er fullt av bitterstoffer som vi ikke ønsker.
- Bryt valnøttene i mindre biter og skjær løken i tynne skiver.
- Hell laken fra silden og bland den med løk, appelsinstrimler, tranebær, pepperkorn og valnøtter.
- Ha sild og lake lagvis over i et nytt glass eller en krukke.
Tips: La silden stå over natten for å trekke til seg smaken.
Se flere deilige oppskrifter på nedlagt sild her
Her finner du mange spennende retter med sild
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 252.50 kr Bestillingsutvalget87 POENG
Chilisild
Fremgangsmåte
- Oppskriften gir to glass med sild.
- Hell sildelaken fra silden og bland den med tomatpuré, chilisaus, vann og pepper.
- Legg sild, rødløk og chili lagvis tilbake i et nytt glass eller krukke.
- Hell over laken og legg på lokk.
Tips: La silden stå over natten for å trekke til seg smaken.
Se flere deilige oppskrifter på nedlagt sild her
Her finner du mange spennende retter med sild
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
90 POENG
Så enkelt lager du Kryddersild
Fremgangsmåte
- Vann eventuelt sildefiletene et par timer. Skjær dem i 1 cm brede skiver.
- Kok opp vann, eddik og sukker og rør til sukkeret er oppløst. Ha i krydderiene og la trekke litt.
- Legg sild og løk lagvis i et sterilt glass.
- Hell laken over og sett kaldt i minst ett døgn før bruk.
Se flere deilige oppskrifter på nedlagt sild her
Her er alle sildeoppskriftene du trenger
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
Forsiden akkurat nå