Sild er også en fin gave
Tranebærsild
Fremgangsmåte
Vask appelsinen godt og skjær strimler av appelsinskallet.
Her skal kun det gule skallet med da det hvite er fullt av bitterstoffer som vi ikke ønsker.
Bryt valnøttene i mindre biter og skjær løken i tynne skiver.
Hell laken fra silden og bland den med løk, appelsinstrimler, tranebær, pepperkorn og valnøtter.
Ha sild og lake lagvis over i et nytt glass eller en krukke.
Tips: La silden stå over natten for å trekke til seg smaken.
Se flere deilige oppskrifter på nedlagt sild her
Her finner du mange spennende retter med sild
Se hvordan du lager din egen sursild her
Her får du sært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
Chilisild
Fremgangsmåte
- Oppskriften gir to glass med sild.
- Hell sildelaken fra silden og bland den med tomatpuré, chilisaus, vann og pepper.
- Legg sild, rødløk og chili lagvis tilbake i et nytt glass eller krukke.
- Hell over laken og legg på lokk.
Tips: La silden stå over natten for å trekke til seg smaken.
Se flere deilige oppskrifter på nedlagt sild her
Her finner du mange spennende retter med sild
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
84 POENG
Kryddersild
Fremgangsmåte
- Vann eventuelt sildefiletene et par timer. Skjær dem i 1 cm brede skiver.
- Kok opp vann, eddik og sukker og rør til sukkeret er oppløst. Ha i krydderiene og la trekke litt.
- Legg sild og løk lagvis i et sterilt glass.
- Hell laken over og sett kaldt i minst ett døgn før bruk.
Her er alle sildeoppskriftene du trenger
Se hvordan du lager din egen tomatsild her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG