Taco med byggryn og kjøttdeig gir ekstra digg tyggemotstand. Byggrynet gjør at du sparer både miljø og lommebok, og får igjen i sunnhet.
I denne smaksrike oppskriften serveres helstekt flankestek med grillet rosenkål, blomkålpuré og chiliolje. Et deilig festmåltid på den litt lettere siden, men som ikke sparer på kruttet.
Det er lett å bli hekta på deilige Wontons! Wonton kan både kokes, dampes og friteres, spises i suppe eller slik som her i chilisaus. Lag opp en stor porsjon når du først er i gang og frys ned resten til noen virkelig gode middager fremover.
Her er både breiflabben marinert med masse deilig krydder. Der er også suppen som har et godt kryddersting. Det er bare å glede seg.
Tacolefser fylt med krydret torsk, tacosaus- og guacamole-dip er perfekt kosemat.
Helsteking av fisk er kanskje den beste måten å tilberede den på siden smaken samles inne i fisken mens den varmebehandles. Med sausen vi foreslår og det deilig tilbehøret er det garantert en opplevelse.
Hvis du er litt småsulten eller tida er knapp, er det denne retten med kjøttdeig av svin det du skal lage.
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.
Får du tak i vårkylling kan du grille en hel kylling. Det tar noe lengre tid. Med alt det deilige tilbehøret kan du glede til smakfullt måltid.
Sild kan du leke mye med. Her byr vi på en litt hot variant og gir deg oppskriften på chilisild som passer ut merket på koldtbord.
Lag en deilig marinade med sennep og rosmarin. Vi kan love deg at den passer godt til alle typer kjøtt, og setter en smak som du og alle rundt bordet garantert vil sette stor pris på.
Chow Mein er en klassisk kinesisk rett med nudler, kylling, grønnsaker, og ikke minst chili. Spe på med mer av det siste hvis du vil ha den hottere.