Slik lager du lasagne på et øyeblikkk
Det vil si: Lasagne må få lov å få en tur innom ovnen. Men det er vanskelig å få til en bedre hjemmelaget lasagne rett etter jobb, enn denne.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det vil si: Lasagne må få lov å få en tur innom ovnen. Men det er vanskelig å få til en bedre hjemmelaget lasagne rett etter jobb, enn denne.
Les hele sakenHjemmelaget ravioli er enklere enn du kanskje tror. Denne supre oppskriften er signert Adriana Salsis som kan sin pasta.
Les hele sakenI dagens oppskrift har vi latt fiskeburgeren få følge av en frisk salat med epler og stangselleri. Det blir både sunt og godt.
Les hele sakenDrinker med amerikanske whiskey blir ekstra smaksrike. Som denne oppskriften med rugwhiskey.
Les hele sakenIngenting er vel så godt som hjemmelaget fiskemat, og det er ikke vanskelig å lage heller. Denne oppskriften fikser alle.
Les hele sakenDet finnes få oppskrifter på som kan måle seg med dagens når det gjelder tidsbruk. Knallgodt smaker det også.
Les hele sakenSushi er absolutt overkommelig å lage selv. Bare følge disse gode tipsene og oppskriftene.
Les hele sakenDet beste du kan gi bort er noe som smaker godt, og særlig noe du har laget selv. Her er oppskriftene.
Les hele sakenHar du noen timer på deg, kan du varte opp med hjemmelaget iskrem, og det selv uten iskremmaskin. Denne er så god at du helt sikkert vil lage den på ny.
Les hele sakenParfait er rett og slett fryst eggekrem og siden den ikke skal være like glatt som iskrem, lager du den veldig enkelt selv i egen fryser.
Les hele sakenLakseburger er altså svaret og med dette tilbehøret blir hverdagsmiddagen til en fest. Oppskriften er såre enkel.
Les hele saken12 unge nye nordmenn lager iskrem det går gjetord om. Se etter iskremvogna til Sandwich Brothers neste gang du er på Grünerløkka.
Les hele sakenAt fruktis på pinne smaker bedre enn i kjeks er en kjent sak, og med boblevin å dyppe oppi blir den enda bedre.
Les hele sakenStadig flere nordmenn har fått sansen for denne opprinnelig japanske retten, som også er svært sunn.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenEller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.
Les hele sakenLangtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.
Les hele sakenOliven har masse smak og i en tapenade blir den enda fyldigere.
Les hele saken27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.
Les hele sakenDet litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.
Les hele sakenNoen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.
Les hele saken