Laks er intet unntak
Hurtigmarinert ovnsbakt laks med couscoussalat
Fremgangsmåte
Bland sammen sitronsaft, limesaft, honning, sennep og paprikapulver.
Smak til med pepper.
Salte laksen med et godt, gjerne litt grovt salt.
Legg fisken i en smurt ildfast form.
Hell marinaden over fisken.
Bakes i ovn ved 200 grader i ca. 8 minutter.
Tilsett smør, og bruk en gaffel til å løse couscousen litt opp.
Tilsett frosne erter mens couscousen enda er varm. La stå til ertene er gjennomvarme.
Bland inn rødløk og salat.
Smak til med salt, pepper og bland inn litt god olivenolje.
Tips: Laks er aller best hvis den ikke er helt gjennomstekt, men har en litt rå kjerne.
Her finner du veldig mange oppskrifter på laks, ørret og røye
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
82 POENG
Fiskesuppe fra Nesna
Fremgangsmåte
- Ha smør og karri i en kasserolle. Surr løk i ringer og gulrot i biter til løken er gyllen og gulroten er myk.
- Ha i finhakket hvitløk, buljong og 3 dl vann og kok i 15 minutter.
- Tilsett tomat og fløte kok så opp igjen.
- Ha deretter i fersken og laksen som er kuttet i biter.
- Kok i 5 til 10 minutter.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 179.90 kr Bestillingsutvalget84 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget84 POENG
Laks og scampi på spyd med lun kesamsaus
Fremgangsmåte
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
85 POENG