Bland sammen sitronsaft, limesaft, honning, sennep og paprikapulver.
Smak til med pepper.
Salte laksen med et godt, gjerne litt grovt salt.
Legg fisken i en smurt ildfast form.
Hell marinaden over fisken.
Bakes i ovn ved 200 grader i ca. 8 minutter.
Tilsett smør, og bruk en gaffel til å løse couscousen litt opp.
Tilsett frosne erter mens couscousen enda er varm. La stå til ertene er gjennomvarme.
Bland inn rødløk og salat.
Smak til med salt, pepper og bland inn litt god olivenolje.
Tips: Laks er aller best hvis den ikke er helt gjennomstekt, men har en litt rå kjerne.
Her finner du veldig mange oppskrifter på laks, ørret og røye
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig