Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30 Oktober 2014 - 10:00

    Skremmende gode drinker til halloween

    Her finner du gode oppskrifter på den ene bloddryppende og skrekkinngytende drinken etter den andre.
    30. oktober 2014
  • 25 Oktober 2014 - 10:15

    Hva vet du om ost?

    Verden er full av spennende og smaksrike oster, men vet du hvor de kommer fra?
    25. oktober 2014
  • 25 Oktober 2014 - 01:00

    Slik gjør du laksen festfin

    Gjør noe nytt og spennende med den velvillige laksen, slik som i denne oppskriften.
    25. oktober 2014
  • 24 Oktober 2014 - 20:13

    Toppslott mister AOC-status for sin annenvin

    Pontet-Canet – et av Bordeaux’ aller beste – er overrasket over at deres annenvin ikke tilfredsstiller kravene til AOC.
    24. oktober 2014
  • 24 Oktober 2014 - 20:08

    Russland skal bli større innen vin

    Det er på Krim-halvøya at veksten i russisk vinmarksareal kommer.
    24. oktober 2014
  • 24 Oktober 2014 - 10:00

    Taiwan erobrer whiskyverdenen

    Taiwansk maltwhisky har inntatt verdenstoppen. Det har fått noen hver til å sperre øynene opp.
    24. oktober 2014
  • 22 Oktober 2014 - 16:06

    Den hvite druen timorasso har et stort kultpotensial

    Timorasso er på god vei til å bli den nye «kultdruen» i Piemonte. Denne svært så karakterfulle hvitvinsdruen evner å produsere viner i en rekke forskjellige stiler.
    22. oktober 2014
  • 22 Oktober 2014 - 10:00

    Chai er ikke bare chai

    Chai er fortsatt hotteste varme drikk i Norge. Her er forklaringen bak fenomenet og hva som kjennetegner en «ekte» chai.
    22. oktober 2014
  • 21 Oktober 2014 - 10:45

    Knallsterkt konsept

    På den sichuaninspirerte oslorestauranten Dinner er det ingen som hviler på laurbærene til tross for at dette i kinesisk sammenheng knallsterke kjøkkenet har vært en suksess i over tjue år.
    21. oktober 2014
  • 17 Oktober 2014 - 10:40

    Her kan du lære om det som gjør norske epler så gode

    I dag feirer vi eplets dag og årets eplemost er på vei. Men husk at det er mer som skiller epler enn fargen. Vi har laget en liten guide.
    17. oktober 2014
  • 16 Oktober 2014 - 13:10

    Jo mer klissete, jo bedre smaker denne kaken

    Mudcake, sølekake eller klissekake. Kjært barn og så videre. Her er i alle fall oppskriften på det som kan bli din nye favoritt.
    16. oktober 2014
  • 15 Oktober 2014 - 15:27

    Dyrker humle midt i London

    Det britiske bryggeriet Meantime Brewing Company har anlagt en humlegård midt i tjukkeste London.
    15. oktober 2014
  • 15 Oktober 2014 - 13:59

    Verdens vinproduksjon faller

    Men det er fortsatt ingen grunn til bekymring, for fallet er på 4 prosent og forteller neppe om en vedvarende trend.
    15. oktober 2014
  • 15 Oktober 2014 - 10:39

    Bølgen & Moi blir hovedleverandør av matkurs

    Apéritif utvider det gode og langvarige samarbeidet med Toralf Bølgen til å omfatte også matkurs.
    15. oktober 2014
  • 10 Oktober 2014 - 09:35

    Feir med gode eggeretter

    Den 10. oktober feires verdens eggdag. Prøv en eller flere av disse 12 flotte oppskriftene som alle er basert på egg.
    10. oktober 2014
  • 09 Oktober 2014 - 08:00

    Gutta på tur er kommet hjem

    Vaaghals heter den nye restauranten som blant andre Gutta på tur-gjengen står bak.
    09. oktober 2014
  • 08 Oktober 2014 - 11:35

    Slik ble drømmedagen for Hege

    Helikopteret kunne ikke fly, men den opplevelsen med å lage og spise på Norges tak ble ikke mindre eksotisk for vinneren av #minlokalefavoritt. Se videoen fra den helt spesielle dagen.
    08. oktober 2014
  • 08 Oktober 2014 - 09:58

    To bronser i Yrkes-EM til norske jenter

    Kristin Skogen fra Rissa i Sør-Trøndelag sikret Yrkeslandslagets bronse for sin kokkelering og en bronse for lagarbeidet med servitør Thora Karen Knutsdottir fra Sylling i Lier.
    08. oktober 2014
  • 08 Oktober 2014 - 01:00

    Denne viltretten tryller du fram på et blunk

    Reinskav er et genialt produkt. Du får mye god smak på kort tid samtidig som det er god ressursutnyttelse. Her er oppskriften som passer perfekt i en hektisk førjulstid.
    08. oktober 2014
  • 04 Oktober 2014 - 01:10

    I dag blir det virkelig luksusmat til middag

    Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
    04. oktober 2014
  • 03 Oktober 2014 - 16:13

    Hva vet du om høstens mange gleder?

    Hva er det egentlig som gjør at lutefisken smaker som den gjør? Og er det lov å kalle norsk eplebrennevin for calvados?
    03. oktober 2014
  • 03 Oktober 2014 - 09:00

    Hvor god er din matkunnskap?

    Butikken er fylt med varer importert fra utlandet, eller de har utenlandsk opprinnelse. Er du stødig på hva alt egentlig er?
    03. oktober 2014
  • 03 Oktober 2014 - 01:05

    Sats på dette kjappe alternativet til fredagskosen

    Pitabrød fylt med med krydret svinekjøtt er et supert alternativ til fredagstacoen eller når du bare har det travelt.
    03. oktober 2014
  • 30 September 2014 - 10:00

    Sats på enkle, men smaksrike retter i ferien

    I ferien skal du også slappe av på kjøkkenet. Her får du et knippe oppskrifter som er perfekte når du vil være mest mulig utendørs.
    30. september 2014
  • 24 September 2014 - 10:00

    Vant med gjennomført lokalt preg

    Matblogger Hege Ranita Selvåg Karlstad får opplevelser verd 100.000 kroner for sitt bidrag i konkurransen #Minlokalefavoritt.
    24. september 2014