Reinskav er dessuten lett å få tak i og rimelig. Jo mer grønnsaker du har oppi eller serverer ved siden av, jo rimeligere blir retten.
Her er flere gode oppskrifter med skavet kjøtt
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Viltpanne med reinsdyrskav
Fremgangsmåte
- Stek halvtint reinsdyrskav/finnbiff på middels svak varme i smør i en panne.
- Tilsett purre i tynne ringer og einerbær.
- La surre noen minutter.
- Hell over vann/kraft og la trekke noen minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Server med hjemmelaget potetmos med ripsgele eller tyttebær samt friskhakket persille på toppen.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
93 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG