Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 03 September 1999 - 13:24

    Mat og vin fra Spania

    Lær om kjente røde viner fra Rioja og Penedès og kanskje de litt mer uvanlige, men gode hvite viner fra de samme områdene. Alt skjer på Klosteret restaurant mandag 11. oktober.
    03. september 1999
  • 03 September 1999 - 13:16

    Gourmetmat på nettet

    Nå kan du handle olivenoljer og spennende eddik, koke- og vinbøker, vinglass og supre kjeler og gryter på nettet. Apéritif Butikk åpner dørene ønsker deg velkommen inn til blant annet å få med deg boken SPRIT til bare 100 kroner eller italienske delikates
    03. september 1999
  • 31 August 1999 - 00:35

    Britisk brekk

    Jubelen stod ikke akkurat i taket da briten San Tamsanguan slo irske Michael Kelly under verdensmesterskapet i østersåpning i Galway, Irland den 25. september. Den store hopen irske tilhørere hadde selvsagt aller helst sett sin egen mann på toppen av seie
    31. august 1999
  • 30 August 1999 - 18:44

    Røverkjøp fra sør

    Ukens røde er et solid røverkjøp fra lengst sør i Italia laget av en lokal drue som etter flere års studier er idømt farskapet til californiernes egen zinfandel. Den passer dessuten til så vel mandagsgryta som fredagsbiffen. 290999.
    30. august 1999
  • 23 August 1999 - 02:24

    To franske mestere møtes på Bagatelle

    Den 4. og 5. oktober er det et unikt møte på norsk jord, nærmere bestemt på Bagatelle, mellom stjernekjøkkenet til Jacques Chibois og vinene fra Mercurey-mesteren Domaine Michel Juillot.
    23. august 1999
  • 23 August 1999 - 01:48

    Høstlig varme

    En moderne portugiser til en utrolig gunstig pris er ukens gavepakke til deg som har lyst på noe skikkelig smaksrikt rødt i glasset. Og som er utmerket følge til høstens viltmiddager, eller for den saks skyld til pepperbiffen. 220999.
    23. august 1999
  • 20 August 1999 - 13:29

    Hvordan lager man brun saus?

    Jeg bare lurer.. Jeg bare lurer.. Jeg bare lurer.. Jeg bare lurer.. Jeg bare lurer.. Jeg bare lurer.. Jeg bare lurer.. Jeg bare lurer.. Jeg bare lurer..
    20. august 1999
  • 19 August 1999 - 17:35

    Velkommen til Apéritifs kokebok

    19. august 1999
  • 19 August 1999 - 13:05

    Scotch skårer høyest

    Det er ingen grunn til å avfeie blended whiskys. Apéritifs panel fant to superwhiskyer i hver sin ende av prisskalaen etter å ha smakt seg gjennom i alt 30 produkter. De skotske faller ikke uventet best i smak.
    19. august 1999
  • 15 August 1999 - 21:58

    Maritim boks

    Ukens rødvin er en nykomling på det stadig voksende boksemarkedet. Selv om emballasjedesignet er Hermès-inspirert maritimt, egner vinen seg definitivt også for mer landfaste nytelser.150999.
    15. august 1999
  • 11 August 1999 - 15:39

    Medisinmannen

    -And then some medicine, sier kjøkkensjef Tony Sweet ved Restaurant Somewhere Else og dynker maten med innholdet fra en brun flaske før retten sendes ut av kjøkkenet. Hans medisin er en blanding av melasse, three kinds of fire, brunt sukker og tomater. Mø
    11. august 1999
  • 11 August 1999 - 15:32

    Bare greit

    Det er dommen etter at Apéritif har testet 40 røde viner i halvflasker. Bare 12 ble funnet verdig til mer enn tre stjerner. Men vi fant likevel fem meget gode kjøp. Selvfølgelig forteller våre proffe smakere hva du kan spise til.
    11. august 1999
  • 08 August 1999 - 20:27

    Billig XO

    Denne uken er det ikke en vin vi har valgt ut for deg, men en cognac av XO-kvalitet og det til under fire hundrelapper. Den har att på til norske aner og er såkalt Fine Champagne hvilket innebærer en blanding basert utelukket på de to meste ettertraktede
    08. august 1999
  • 05 August 1999 - 19:50

    Spennende mat- og vinseminarer

    Apéritif arrangerer spennende vinseminarer i samarbeid med Christer Berens og kjøkkensjef Rune Pal ved Restaurant Klosteret i Oslo. Winemakers Dinner med sjefen for velkjente Masi kan du delta på allerede 22.september. Spansk mat og vin og Burgund med sam
    05. august 1999
  • 05 August 1999 - 18:54

    Svinemørt

    I mange av rettene du setter til livs fra mer eksotiske strøk enn Majorstuen er svinekjøttet basisen, enten retten kommer fra Østen, Middelhavslandene eller er amerikansk. Det lyse kjøttet passer like godt sammen med søt og frisk frukt som ananas, epler,
    05. august 1999
  • 02 August 1999 - 22:27

    Røverkjøp på polet

    Apéritifs smakere har funnet frem til en rekke gode rødvinskjøp, og det i alle prisklasser, som egner seg til høstens smaksrike kjøttretter. Her får du tips om de beste kjøpene og ikke minst hva du kan spise til.
    02. august 1999
  • 01 August 1999 - 23:31

    Smaksbombe

    Ukens vin er en chilensk smaksbombe som vi vet passer de norske ganer godt. Du har sikkert smakt den før, men nå er den kommet i ny og bedre årgang. Og den er i salg i de fleste polbutikker. 020999.
    01. august 1999
  • 29 Juli 1999 - 13:06

    Møt en av Rhônedalens stjerner

    Jean-Luc Colombo leder deg gjennom en aften med topp viner og dertil hørende mat på Restaurant L'Opera i Oslo 5. september.
    29. juli 1999
  • 29 Juli 1999 - 12:58

    Absolutely well made

    Australierne slurver ikke med sine shirazdruer viser denne testen hvor ikke mindre enn 27 av i alt 34  viner får tre stjerner eller mer. Apéritifs profesjonelle smakere gir deg de beste kjøpene og selvfølgelig hva du skal spise til hver enkelt vin.
    29. juli 1999
  • 28 Juli 1999 - 16:26

    Vant tur til Irland

    Ragnvald Fladmark i Griniveien i Oslo vant konkurransen om en gratis tur til Irland for to personer og kan glede seg til å delta i Galway Oyster Festival i september. Over 14 000 deltok i konkurransen hvilket viser at Irlandsturen er noe svært mange gjern
    28. juli 1999
  • 25 Juli 1999 - 00:58

    Toscanaminner

    Toscana gir alltid positive vibrasjoner, i hvert fall hvis du har tilbrakt noen ferieuker i denne delen av Italia. Ukens vin er toscansk, en moderne vin som har det du trenger til mimrefesten eller om du bare liker smaken av toscansk vin. 240899.
    25. juli 1999
  • 23 Juli 1999 - 00:50

    Pal norgesmester

    Norges raskeste østersåpner er Rune Pal, kjøkkensjef på Oslo-restauranten Klosteret. Det beviste Pal søndag ettermiddag da han halte i land norgesmestertittelen i denne grenen. 30 østers på 90 sekunder er meget raskt og trolig norgesrekord.
    23. juli 1999
  • 22 Juli 1999 - 21:21

    Hav og fat

    I Apéritifs test av i alt 39 chabliser finner du viner fra alle stilarter. Enten du liker de sjø- eller fatpregede chablisene.Testpanelet har plukket ut de gode kjøpene for deg og hva som passer å spise til.
    22. juli 1999
  • 16 Juli 1999 - 23:17

    Gratis champagne og østers

    100 lesere får plass i VIP-teltet når Apéritif og Champagne Bollinger inviterer til gratis champagne og østers i forbindelse med NM i Østersåpning. For at du skal bli invitert må du svare på en liten konkurranse.
    16. juli 1999
  • 16 Juli 1999 - 21:07

    En snøhvit strime fossil kalk

    I Chablis gis den kjedelige druen chardonnay liv av underjordiske hemmeligheter. Les mer om området og vinen som nærmest har kultstatus.
    16. juli 1999