Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 22 Januar 2002 - 01:00

    Månedens leverandør - januar 2002

    Haugen-Gruppen er ikke bare kjent for sine mange og velkjente varemerker innen mat, men også for sin sterke vinportefølje der blant andre australske Lindemans tar godt for seg av vinsalget i Norge.
    22. januar 2002
  • 21 Januar 2002 - 23:43

    Vi elsker rødvin

    Nordmenn drikker rødvin som aldri før. Tall fra Vinmonopolet viser at blant de 50 mest solgte vinene er hele 37 røde. Først på 10.plass finner vi den første hvite. Sjekk om din favoritt er blant de 50?
    21. januar 2002
  • 21 Januar 2002 - 08:30

    Vin, mat og kulturreise til Toscana

    Bli med Apéritif på en ukes opplevelsesfylt og skreddersydd tur for den vin-, mat- og kulturinteresserte. Reisemålet er den deilige Toscana-kysten hvor du får smake viner i verdenstoppen samt nyte regionens gode og mye omtalte kjøkken.
    21. januar 2002
  • 20 Januar 2002 - 01:00

    Tåregass mot franske vinprodusenter

    En demonstrasjon mot den franske regjeringen endte med vold og tårgass. Over 1000 politimenn forsøke å stoppe flere hundre vinbønder som ville storme en politistasjonen.
    20. januar 2002
  • 20 Januar 2002 - 01:00

    Arcus lanserer Frithjof på boks

    Frithjof Nicolaysen kjent som landets fremste autoritet på vinproduksjon og vinkjemi og som kvalitetssjef i Arcus Produkter, lanserer nå sin egen kolleksjon, i første rekke i form av en syrahvin i boks med opphav i Languedoc-Roussillon.
    20. januar 2002
  • 20 Januar 2002 - 01:00

    Swingflasken skal innta barene

    Ikke alle designprosesser begynner som for Ringnes nye Swingflaske. Du trenger en markedsdirektør med hode fullt av ideer, en logo å leke seg med og litt kreativitet. Ja, også må du ha et bryggeri i ryggen da, for å gjøre det hele mulig. Ringnes har skapt
    20. januar 2002
  • 16 Januar 2002 - 01:00

    Absolut størst

    Det totale vodkasalget på Vinmonopolet synker. Likevel opprettholder Absolut salgstallene, og økte markedsandelen til 17,4 prosent i 2001. Totalt solgte Absolut nesten 29.000 liter mer enn hovedkonkurrenten Smirnoff. Dette gjør Absolut til det største vod
    16. januar 2002
  • 13 Januar 2002 - 01:00

    Arktisk suksess i Oslo

    Nord-norsk mat og nordnorske kokker sto for rammen da landets største markedsføringskonkurranse innen reiselivsnæringen ble arrangert i Oslo onsdag 11. januar. Arrangementet omtales som årets begivenhet innen reiselivsnæringen og over 800 deltakere var sa
    13. januar 2002
  • 11 Januar 2002 - 01:01

    Nyhetene på polet januar 2002

    Januarnyhetene fra Vinmonopolet domineres av gode franske viner. Særlig i de høye prisklasser. Et par gode budsjettviner kommer likevel også fra den kanten. Men billigere og bedre enn italienske Rocca Sangiovese Rubicone 2000 til kroner 58 er det vanskeli
    11. januar 2002
  • 10 Januar 2002 - 18:02

    Mandag 11. februar - Smak flotte viner fra California

    Wine & Spirits Magazine kåret i årene 1995 til 1999 vinene fra Peak Wines til beste kjøp. Bare i år 2000 alene fikk 28 Geyser Peak-viner hele 465 medaljer. Nå kan du være med å smake selv. Hele ni varianter; to hvite og syv røde, byr vi deg på.
    10. januar 2002
  • 10 Januar 2002 - 14:58

    Velkommen til NM for Vinkelnere 2002

    Den Norske Vinkelnerforening arrangerer for tredje året på rad Norgesmesterskapet for vinkelnere i Stavanger. Arrangementet er et ledd i Buffet - 02, en næringskonferanse med bransjeutstilling, Norgescupfinaler for kokk- og servitørlærlinger, uttakning ti
    10. januar 2002
  • 10 Januar 2002 - 01:00

    Nyheter på polet januar 2002

    Januarnyhetene fra Vinmonopolet domineres av gode franske viner. Særlig i de høye prisklasser. Et par gode budsjettviner kommer likevel også fra den kanten. Men billigere og bedre enn italienske Rocca Sangiovese Rubicone 2000 til kroner 58 er det vanskeli
    10. januar 2002
  • 10 Januar 2002 - 01:00

    Robot-tunge kan danke ut profesjonelle smakere

    Selv om det for helt spesielle produkter fortsatt vil være behov for det menneskelige organ kan en nyutviklet robot-tunge erstatte mange profesjonelle smakere.
    10. januar 2002
  • 09 Januar 2002 - 01:00

    Øl og fotball forenes

    Den engelske fotballklubben Manchester United har for sesongen 2002/2003 tegnet sponsoravtale med ølprodusenten Budweiser.
    09. januar 2002
  • 09 Januar 2002 - 01:00

    Knut Aanonsen blir daglig leder i Gaia Wine & Spirits

    Aanonsen som har lang fartstid fra restaurantbransjen både som kokk, vinkelner og restaurantsjef, nå sist fra Hvalstrand Bad i Asker, skifter beite og overtar roret i det relativt nystartete importfirmaet Gaia Wine & Spirits.
    09. januar 2002
  • 09 Januar 2002 - 01:00

    Første norske kremlikør på Vinmonopolet

    For første gang har et norsk firma utviklet en egen kremfløte-likør. Fra 12. januar 2002 kan du kjøpe Gavin's jordbær kremlikør på Vinmonopolet. Riktignok uten norske jordbær og uten norsk krem eller potetsprit. - Utrolig spennende, sier likevel Gavin-dir
    09. januar 2002
  • 08 Januar 2002 - 10:11

    Ostemekka

    Pascale Baudonnel i Norsk Gardsost har vore på Slow Foods ostemesse Cheese 2001 i Bra, Piemonte, Nord Italia. Her er hennar reisebrev.
    08. januar 2002
  • 08 Januar 2002 - 01:00

    Mondavi hiver ut ståltankene

    Da Robert Mondavi på midten av sekstitallet besluttet å fermentere vinene sine i ståltanker i stedet for tre mente alle at det var sprøtt. Modavi-folket fortalte om alt teknologien kunne løse og etter hvert ble de fleste frelst. Nå ruller det samme folket
    08. januar 2002
  • 07 Januar 2002 - 14:32

    Folkelige Nicolas

    Champagnehuset Nicolas Feuillatte kan ikke skryte av en lang og nobel historie som mange andre av områdets hus. Men det er jo ikke alltid historie som er suksessfaktoren.
    07. januar 2002
  • 05 Januar 2002 - 01:00

    Årets Kokk 2002

    Når seks av landets dyktigste kokker møtes i Stavanger 18. januar for å kappes om tittelen Årets Kokk 2002, blir det bokstavelig talt knivskarp konkurranse.
    05. januar 2002
  • 05 Januar 2002 - 01:00

    Gratis stillingsannonser

    Er du på jakt etter en servitør, kokk eller for den saks skyld hovmester, kan du annonsere gratis på Apéritifs Horecanett. Er du ledig på markedet, kan du tilby din assistanse. Det koster ingen ting.
    05. januar 2002
  • 04 Januar 2002 - 12:04

    Lett og frodig

    Et lite stykke ut i det nye året sliter vi fremdeles med julematens spor både her og der på kroppen. Derfor foreslår vi lettere lettlaget mat og ditto godt i glasset.
    04. januar 2002
  • 04 Januar 2002 - 01:01

    Feinschmeckere på høstjakt

    Rett fra skauen på Oslo Vest har Lars Erik Underthun og Ole Kirkemo kommet med en kokebok uten vilt(re) påfunn av noe slag. Den er så normal at staute jegere uten alt i moderne kjøkkendingser, og kremsans for kamikaze-gastronomi vil føle seg hjemme i mors
    04. januar 2002
  • 04 Januar 2002 - 00:38

    Mat av beste merke

    Den britiske forfatteren Joseph Conrad hevdet for nærmere 100 år siden at kokebøker er de eneste bøkene det er moralsk forsvarlig å skrive siden de utdanner folk i kunsten å lage god, økonomisk og næringsrik mat. Andreas Viestad kjenner seg ikke igjen i b
    04. januar 2002
  • 03 Januar 2002 - 01:00

    Gallo tester skrukork på musserende vin

    Den amerikanske vinprodusenten Gallo testmarkedsfører nå en ny type skrukork på sin mestselgende musserende vin Andre Brut and Extra Dry.
    03. januar 2002