Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 27 Oktober 2004 - 01:00

    Dussinet fullt for Oslo i ny internasjonal matguide

    12 kjøkkensjefer fra Stor-Oslo er kommet med i første utgave av oppslagsverket "The International Who's Who of Chefs 2004-2005".
    27. oktober 2004
  • 26 Oktober 2004 - 12:18

    Vorspiel på kjøkkenet

    Ikke nok med at det er både lærerikt og spennende; det er også svært sosialt å samle gode venner på kjøkkenet. I tillegg har du selvsagt en god grunn til å kose deg ekstra godt med en god vin eller to.
    26. oktober 2004
  • 26 Oktober 2004 - 01:00

    1847 Ch. d'Yquem verdens dyreste hvitvin

    Det amerikanske auksjonsfirmaet, Zachys, oppnådde $71.675 for en singel flaske 1847 Château d'Yquem. Det tilsvarer en drøy halv million norske kroner.
    26. oktober 2004
  • 22 Oktober 2004 - 14:54

    Huset mot strømmen

    Léopold Gourmel er med sine 25 år et av de yngste cognachusene. Mangelen på historiske bindinger er kanskje årsaken til at produsenten har valgt å gå sine egne veier, ofte på tvers av det som er etablerte sannheter i Cognac. Og i hvert fall en viktig grun
    22. oktober 2004
  • 22 Oktober 2004 - 10:40

    Test av cognac XO

    Apéritifs store test av i alt 47 cognacer av XO-kvalitet gir grunnlag for å hevde at cognacene som har ett enkelt område som kilde stort sett byr på større kompleksitet enn de som er satt sammen av cognacer fra samtlige underområder.
    22. oktober 2004
  • 22 Oktober 2004 - 08:55

    En drink for mørke høstnetter

    Denne ukens drink er enkel og grei å komponere. Den er nemlig basert på fire ingredienser og like mye av hver av dem. En balansert, frisk og smaksrik drink for mørke høstnetter.
    22. oktober 2004
  • 22 Oktober 2004 - 01:00

    Constellation byr på Mondavi

    Constellation Brands, verdens største vinselskap, har denne uken lagt inn bud på Robert Mondavi Corporation. Budet er på vel 9 milliarder norske kroner.
    22. oktober 2004
  • 20 Oktober 2004 - 14:00

    Nordisk mesterskap for Sommelierer 2004

    Den Norske Vinkelner Forening legger opp til en supporterreise til Nordisk mesterskap for Sommelierer i november 2004. Foreningen håper at så mange som mulig har anledning til å være med på denne reisen.
    20. oktober 2004
  • 19 Oktober 2004 - 11:44

    Enrico verdensmester

    Italienske Enrico Bernardo, som arbeider på Georges V i Paris, kan endelig smykke seg med verdensmestertittelen etter seier i VM i Aten. I finalen slo han fullstendig knockout på kandidatene fra England, USA og Tyskland.
    19. oktober 2004
  • 19 Oktober 2004 - 09:21

    Spennende fra india

    India er i skuddet. Nå har Patak's lansert et nytt og spennende meal kit fra India: Tikka Masala Wrap Kit.
    19. oktober 2004
  • 19 Oktober 2004 - 01:00

    Italia til topps

    Italienske Enrico Bernardo, som arbeider på Georges V i Paris, kan endelig smykke seg med verdensmestertittelen etter seier i VM i Aten. I finalen slo han fullstendig knockout på kandidatene fra England, USA og Tyskland.
    19. oktober 2004
  • 19 Oktober 2004 - 01:00

    Ny markedssjef aperitif.no

    Nordens største nettsted for mat og drikke, som også i år kan vise til en formidabel vekst i antall besøkende, søker ny markedssjef som skal være med på å bygge aperitif.no til å bli enda større.
    19. oktober 2004
  • 18 Oktober 2004 - 09:50

    Ny markedssjef aperitif.no

    Nordens største nettsted for mat og drikke, som også i år kan vise til en formidabel vekst i antall besøkende, søker ny markedssjef som skal være med på å bygge aperitif.no til å bli enda større.
    18. oktober 2004
  • 18 Oktober 2004 - 01:00

    Skipperns fiskeboller

    Denne mandagen er det fiskeboller som står på menyen. Ikke alle har sans for denne retten, men det skal ikke så mye til av krydderier før smaken løftes noen solide hakk. Dersom du i tillegg liker råkost vil nok denne oppskriften bli satt pris på.
    18. oktober 2004
  • 18 Oktober 2004 - 01:00

    Python's vinguide

    John Cleese starter opp eget tv-program med tittelen "John Cleese's Wine for the Confused". Et program som skal gi trygghet til deg som ikke er kjent med den potensielle faren for snobberi som kan oppleves i den store vinverdenen.
    18. oktober 2004
  • 15 Oktober 2004 - 14:37

    3. november i Oslo - Ruinart-middag på Dyna Fyr

    Ruinart er verdenskjent for sine karakterrike champagner. Makan til viner, fulle av sjø, salt og fossile mineraler finnes knapt. Nå får du sjansen til å smake samtlige fem cuvéer sammen med en flott 5-retters meny. Og alt skjer midt i Oslofjorden - på fan
    15. oktober 2004
  • 15 Oktober 2004 - 10:52

    Kokkens dag

    Den 20. oktober hvert år skal "Kokkens dag" markeres internasjonalt. Hensikten er å presentere kokkefaget og landsforeningene verden over.
    15. oktober 2004
  • 15 Oktober 2004 - 10:27

    Ukens Bondevett til Oslo Spiseforretning

    Jarle Baer i Oslo Spiseforretning ble onsdag tildelt Norges Bondelags pris "Ukens Bondevett". Baer fikk prisen for sin profilering av norsk mat, matkultur og glede.
    15. oktober 2004
  • 15 Oktober 2004 - 10:02

    Så er vi der igjen: Ny sesong med Sex og Singeliv kan gi nytt liv til denne drinken

    En hel generasjon eller to har sett fram til at denne populære serien på ny inntar skjermene. Da gjelder det bare å ha en Cosmo i nærheten.
    15. oktober 2004
  • 15 Oktober 2004 - 01:00

    Systembolaget faller

    Det svenske Systembolaget melder om 6 prosent nedgang i september-salget, sammenliknet med samme måned i fjor.
    15. oktober 2004
  • 14 Oktober 2004 - 14:27

    Vinkurs i Oslo 8. november - Lær deg druesortene med Toralf Bølgen

    Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker. Denne kvelden vil han gi deg kunnskap om de vanligste røde druesortene.
    14. oktober 2004
  • 14 Oktober 2004 - 11:36

    16. november i Oslo - Italiensk vinsmaking med Ricasoli

    Barone Ricasoli er for nordmenn en av de mest kjente vinprodusentene fra Italia. Med et vedvarende godt rykte og ikke minst svært god kvalitet på alle nivåer har Barone Ricasoli et stabilt og godt salg i Norge. Denne kvelden får du smake minst åtte av der
    14. oktober 2004
  • 13 Oktober 2004 - 10:57

    Frisk nysatsning fra Braun

    Takket være en unik vakuumteknikk holder den nye stavmikseren fra Braun maten frisk opptil tre ganger lenger enn ved vanlig oppbevaring i kjøleskap.
    13. oktober 2004
  • 13 Oktober 2004 - 01:00

    To oppfinnelser skaper håp for fransk vin

    To revolusjonerende oppfinnelser ser dagens lys i Frankrike. Potensialet innen vinindustrien til å endre både kvalitet og arbeidsforhold kan endres drastisk.
    13. oktober 2004
  • 12 Oktober 2004 - 01:00

    Kalkunburger

    Enkelt men likevel et fullverdig måltid blir det når kalkunburger skal tilberedes. Det er selvsagt fritt frem for hvordan du ønsker å presentere maten, men med en salat og noe godt å drikke til er en rett som dette alltid velkomment.
    12. oktober 2004