Bifftomater med tunfisksalat - fylt eller som salat
Fremgangsmåte
- Skjær lokk av tomatene og hul ut innmaten. Ta vare på innmaten og klem ut saften til tunfisksalaten.
- Dryss litt salt oppi tomatene og legg dem opp/ned så noe av saften trekkes ut. Ta vare på denne saften også.
- Hvis du velger å løse den som en salat hvor alt blandes, skjæres tomatene i båter, fjern midtstilken.
- Bland forsiktig alt til salaten.
- Fyll tomatene og legg på lokk - eller bland tomat og tunfisksalat i en salatbolle.
- Anrett på salatblad med egg og oliven.
Mange deilige retter med tunfisk finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Stekt asparges med nøtter
Fremgangsmåte
- Skjær aspargesen i biter som deretter ristes i varm panne.
- Ha i de grovhakkede nøttene det siste minuttet.
- Dryss nyrevet parmesan over rett før servering.
- Server gjerne ferskt urtebrød til.
Mange retter med asparges du bør prøve
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 379.90 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
87 POENG
-
ØsterrikeVolum: 0.75 l Pris: 179.90 kr Uten utvalg87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Varm grønnsakseng
Fremgangsmåte
De oppdelte grønnsakene legges over i en smurt ildfast form. Dynk over litt olje og dryss på litt salt og pepper. Inn i ovn, 200 °C. Steketid ca. 10 min. Hell evt. over litt grønnsakbuljong og la formen stå i ovn ytterligere 5 min. Dryss over klippet kruspersille.
Gazpacho på piknik
Fremgangsmåte
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
83 POENG
-
83 POENG
-
80 POENG
Lun pastasalat med grønnsaker
Fremgangsmåte
- Kok pastaen som angitt på pakken.
- Hell av vannet, men ta vare på litt av kokevannet.
- Del brokkoli i små buketter og kok i fosskokende vann med litt salt ca.1 min.
- Gjenta for sukkererter og grønne bønner.
- Kremet saus: Bland alle ingrediensene og tilsett kokevann fra pastaen mens du pisker godt.
- Legg salaten over på et fat. Drypp over sausen.
- Dryss over finhakket gressløk og rosepepper.
Lyst på en annen pastasalat så se her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
Russisk Rødbetesuppe
Fremgangsmåte
Skrell og riv rødbeter og pastinakk. Skjær hvitkålen i strimler. Skrell og hakk løken. Kok opp hønsekraften. Legg grønnsaker og krydder i en kjele og hell den kokende hønsekraften over. La suppen småkoke i 20 minutter. Skrell og riv eple som tilsettes til slutt.
Server suppen med rømme og piroger
Her finner du mange flere deilige supper
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & Vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
80 POENG
Ovnsstekt squash og spinatkake
Fremgangsmåte
Lag en røre av mel, egg og melk. La røren svelle i ca 30 minutter. Skyll og skjær squash i skiver. Fjern stilkene på spinaten og skyll bladene godt. Damp spinaten i ett minutt og la den renne godt av seg. Rens og knus eller finhakk hvitløkfeddene. Bland alle ingrediensene i en godt smurt stor ildfast form. Hell røren over.
Stek kaken i ca 30 minutter på nederste rille ved 220°C.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
83 POENG
Fylte tomater med kyllingsalat
Fremgangsmåte
Skjær lokket av tomatene og hul ut innmaten. Dryss med salt og legg dem opp/ned så noe av saften trekkes ut. Bland forsiktig alt til salaten og fyll tomatene. Pynt med estragon eller dill.
Lyst på en annen kyllingsalat så se her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
FrankrikeVolum: 3.00 l Pris: 489.00 kr Bestillingsutvalget85 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Bestillingsutvalget84 POENG
-
83 POENG