Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30 Mars 2006 - 10:11

    Østens kakao

    Hele denne uken kan du sende inn dine bidrag i Apéritif og Opplysningskontoret for meieriprodukter sin store konkurranse om påskens beste varme drikk. Dermed er du med i trekningen om tre flotte premier.
    30. mars 2006
  • 29 Mars 2006 - 11:45

    Kakao Diablo

    Apéritif og Opplysningskontoret for meieriprodukter sin store konkurranse om påskens beste varme drikk går videre. Hele denne uken kan du sende dine bidrag og dermed være med i trekningen om flotte premier.
    29. mars 2006
  • 29 Mars 2006 - 11:30

    Olden opplever suksess med Dråpe og Boble

    Hansa Borg var, med Olden Dråpe, den første som lanserte vann med smak her til lands i 2005. De har etter lanseringen oppleved voldsom etterspørsel.
    29. mars 2006
  • 29 Mars 2006 - 10:48

    Den legendariske Paris-smakingen gjenskapes

    Frem til 1976 var franske viner ansett som verdens aller beste. En ung vinhandler ved navn Steven Spurrier, som handlet utelukkende med franske viner, organiserte en blindsmaking mellom franske og amerikanske viner. Nå, 30 år senere, gjentas smakinge
    29. mars 2006
  • 28 Mars 2006 - 15:13

    Hvit påskegløgg

    Bli med på Apéritif og Opplysningskontoret for meieriprodukter sin store konkurranse om påskens beste varme drikk. Du har fremdeles muligheten til å sende inn ditt forslag og være med i kampen om flotte premier.
    28. mars 2006
  • 28 Mars 2006 - 11:06

    Rica Nidelven Hotell har Norges beste hotellfrokost

    Landets beste hotellfrokost finner du i Trondheim, nærmere bestemt på Rica Nidelven Hotel. Det er konklusjonen fagpersoner fra teprodusenten Twinings og grossisten Haugen-Gruppen har kommet frem til.
    28. mars 2006
  • 27 Mars 2006 - 16:05

    Stor konkurranse for store og små!

    Send oss din beste oppskrift på påskens hotteste drikk. Vi kan friste med flotte premier.
    27. mars 2006
  • 27 Mars 2006 - 11:31

    Apéritif 1/2006 og BAR 1/2006

    Nå kan du lese papirutgavene av Apéritif og BAR på en helt ny måte. Som blant de absolutt første i Norge er begge bladene nå tilgjengelige her på Horecanett.
    27. mars 2006
  • 27 Mars 2006 - 11:22

    Jan Hillesland til Carlsberg

    Jan Hillesland, tidligere markedsdirektør i Ringnes, er nå blitt visepresident for Global Sales and Marketing i Carlsberg.
    27. mars 2006
  • 24 Mars 2006 - 17:47

    Raske paier

    Slunkent i lommeboka etter både jul og strømregning? Fortvil ikke, knepet er bare å finne noe å bruke restene på. Vi gir deg gode råd, og da kan du kanskje spandere på deg litt godt i glasset også?
    24. mars 2006
  • 24 Mars 2006 - 09:40

    En grønnere dag hos Scandic

    Scandic har i samarbeid med BAMA utarbeidet konseptet "En grønnere dag".  - Scandics gjester skal få energi av maten de spiser, ikke bli slappe!, sier Freddy Bruu, ansvarlig for mat og drikke i Scandic kjeden i Norge.
    24. mars 2006
  • 23 Mars 2006 - 01:00

    Salt Bris

    En smaksrik salat med matchende dressing og dertil frisk hvitvin skal hjelpe godt til å sette smaksløkene under vann denne torsdagen. Denne salaten er også fin utover vårens late dager.
    23. mars 2006
  • 22 Mars 2006 - 16:22

    Grappakunstneren

    Romano Levis grappaer er svært ettertraktet men det er ikke sikkert du er en av de utvalgte. Han selger nemlig ikke til hvem som helst.
    22. mars 2006
  • 22 Mars 2006 - 11:08

    Fondberg ikke med på svenske Vinordic

    Vinordic går av stabelen i Stockholm 24. - 27. april, og er av mange sett på som en av de aller viktigste vinmesser i Skandinavia.
    22. mars 2006
  • 22 Mars 2006 - 10:51

    Château Cantenac-Brown solgt

    Château Cantenac-Brown i Margaux (Bordeaux) ble denne uken solgt til den britisk-syriske investoren Simon Halabi.
    22. mars 2006
  • 21 Mars 2006 - 01:00

    Zarzuela

    En fiskegryte - stappet med havets delikatesser og matchet med to flotte hvitviner - kan en tirsdagsmiddag bli mer perfekt?
    21. mars 2006
  • 19 Mars 2006 - 01:00

    I dag blir det virkelig luksus på tallerkenen

    Et lekkert fiskemåltid står på helgemenyen. Piggvar er en ytterst smakfull fisk, og den hvite aspargesen topper luksusen.
    19. mars 2006
  • 17 Mars 2006 - 11:50

    Ekte amerikansk øl

    Fra å være synonymt med vassent, smakløst, kullsyrevann med farge og det som verre er, er nå amerikansk øl til og med akseptert i Europa. Men det er altså ikke Bud det er snakk om.
    17. mars 2006
  • 17 Mars 2006 - 01:00

    Irish stew

    I anledning at det er St. Patricks Day i dag serverer vi deg Irish Stew - en klassisk og verdensberømt lammerett fra Irland. Du må gjerne sjonglere litt med ingrediensene.
    17. mars 2006
  • 16 Mars 2006 - 14:29

    Say cheese

    Storbritannia er midt i en osterenessanse. De britiske øyer produserer nå flere ostesorter enn Frankrike.
    16. mars 2006
  • 15 Mars 2006 - 15:58

    Fonterutoli kjøper Il Caggio

    En av Chianti Classico's mest anerkjente vinprodusenter; Castello di Fonterutoli, har kjøpt nabogården Il Caggio, melder Decanter.
    15. mars 2006
  • 15 Mars 2006 - 01:00

    Gratinerte lammeskiver

    Det blir lam som dagens middagsforslag. Lett å lage i stand, og dette er såpass kraftig - men smakfull - mat, at vi gir deg forslag til et godt øl også.
    15. mars 2006
  • 13 Mars 2006 - 18:35

    Godt grums

    Hveteøl er en typisk elske eller hate-drikk. De som elsker setter stor pris på den fruktige syrlige smaken og det grumsete utseendet. Erdinger Weissbier elskes av flest, i hvert fall innehar bryggeriet topplasseringen blant hveteølene.
    13. mars 2006
  • 13 Mars 2006 - 17:47

    Eierskifte på Le Canard

    Etter 16 år som leder for restauranten som forrige uke fikk bekreftet sin stjerne på Michelin himmelen, overlater nå Kåre Ivar Wang driften av Le Canard til nye krefter.
    13. mars 2006
  • 13 Mars 2006 - 10:43

    St. Emillions Château Soutard selges

    Et av St. Emillions eldste Grand Cru Classé-slott er lagt ut for salg, melder decanter.com.
    13. mars 2006